Mainos

Eksoottiset kahvijuomat syntyvät näin helposti – lue reseptit!

Maistuisiko sinulle Irish Coffee tai Dumle Cappuccino, mutta et tiedä miten erikoisjuomat syntyvät? Lue Pauligin eksoottiset reseptit!

Miten syntyvät herkullinen Irish Coffee, eksoottinen Mexico Hazelnut -kahvi, Tazza Mint -minttukaakao tai makoisa Dumle Cappuccino? Alta löydät Paulig Cupsolo -reseptit jokaisen juoman valmistukseen.

Jos perheenjäsenillä on omat makumieltymyksensä, kannattaa kotiin hankkia kapselikeitin. Paulig Cupsolo -kapselilaitteella saa kahvin lisäksi tehtyä myös teetä, kaakaota ja erikoiskahveja. Juomissa vain mielikuvitus on rajana! Cupsolo-valikoimasta löytyvät Suomen pidetyimmät kahvit Juhla Mokka ja Presidentti Tumma Paahto sekä laaja valikoima erikoiskahveja, kuten espressoja, cappucinoja ja lattéja. Valikomaa täydentävät Tazza-kaakao sekä English Breakfast -tee ja Green Tea Lemon vihreän teen ystäville.

Erikoiskahvien valmistukseen käytetään Crema Latte -kapselia, jonka avulla espressoon yhdistettynä syntyy cappuccino ja latté-juomia.

Herkulliset kahvireseptit:

Cupsolo Tazza Mint:

4 cl minttuviinaa
1 annos Tazzaa (á 12 cl)
Tazza-kastiketta

Valmista mukiin annos Tazza-juomaa Cupsolo-laitteella. Sekoita joukkoon 4 cl minttuviinaa. Koristele juoma halutessasi kermavaahdolla, jonka päälle voit vielä pursottaa Tazza-kastiketta tai suklaarouhetta.

Cupsolo Irish Coffee:

4 cl irlantilaista viskiä
1 annosta Parisienne kahvia (á 12 cl)
1,5-2cl Modo Brown Sugar-siirappia tai 2tl fariinisokeria
Kermaa

Lämmitä Irish Coffee-lasi kuumalla vedellä. Mittaa lämmitetyn lasin pohjalle siirappi ja Cupsolo-laitteella valmistettu Parisienne-kahvi. Mittaa sekaan 4 cl irlantilaista viskiä. Jätä lasiin tilaa kevyesti vatkatulle kermalle, jonka voit valuttaa juoman päälle lusikan avulla.

Cupsolo Mexico Hazelnut:

1 annos Mexico kahvia (á 12 cl )
1-2 cl hasselpähkinäsiirappia

Valmista annos Mexico-kahvia Cupsolo-laitteella. Sekoita joukkoon 1-2 cl hazelnut-makusiirappia.

Cupsolo Dumle Cappuccino:

1 annos espressoa (á 3-4 cl)
1 annos Crema Latte (á 12 cl)
2-4 cl Dumle-kastiketta

Pursota cappuccino-kuppiin 2-4 cl Dumle-kastiketta. Valmista kuppiin espresso ja Crema Latte Cupsolo-laitteella. Halutessasi voit kokeilla myös muita kastikkeita tai makusiirappeja.

Näin erikoiskahvit ja kuumat juomat tehdään – katso

Teksti ja kuvat:Paulig

Opi lisää kahveista!

Tykkää Pauligista Facebookissa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja