Ei ehkä kannata sittenkään haudata Windows-puhelimia vielä – mielenkiintoinen uutuus tulossa

Vaikka eräät ovat jo valmiita heittämään pyyhkeen kehään Windows Phone- ja Windows 10 Mobile -puhelimien suhteen, huhutaan kiinalaisvalmistaja Xiaomin esittelevän sen seuraavasta huippupuhelimesta niin Android- kuin Windows-versiot.

Xiaomi on jo kertonut julkistavansa seuraavan lippulaivapuhelimensa, Mi 5:n, 24. helmikuuta MWC-tapahtuman yhteydessä. Tähän asti on laitteen arveltu olevan tehokas ja kohtuuhintainen Android-puhelin, mutta GSMArena uutisoi nyt, että puhelimesta olisi tulossa sekä Android- että Windows 10 Mobile -versiot. Xiaomi ja Microsoft ovat aiemminkin tehneet yhteistyötä, sillä Xiaomin Mi Pad 2 -tabletti on saatavilla Windows 10 -versiona ja Mi 4 -puhelimelle on julkaistu virallinen Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmä korvaamaan sen alkuperäisen Androidin. Tällä kertaa kuitenkin Mi 5 olisi siis huhujen mukaan saamassa Android-version rinnalle myös Windows-version suoraan tehtaalta.

Tiedossa on jo, että Mi 5:n sisuksista tulee löytymään Qualcommin tehokas Snapdragon 820 -suoritin, ja GSMArenan mukaan aiemmin huhutun QHD-näytön sijaan se tulee käyttämään Full HD -tarkkuuden näyttöä.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja