Eikö tosi-tv olekaan ura? Rahaton julkkispari katuu valintojaan

Vielä vähän aika sitten Heidi Montag eli siinä uskossa, että hänen plastikkakirurgialla uusitut vartalo ja kasvot, nostaisivat naisen uran uuteen nousuun.

Heidi Montag kuvitteli saavansa plastikkakirurgian avulla mainetta ja kunniaa, mutta toisin kävi. Entinen Hills-tähti on joutunut tajuamaan, etteivät miljoonatkaan kasva puussa.

24-vuotias Heidi Montag on nyt rahaton. Hän asuu yhdessä julkisuudennälkäisen aviomiehensä Spencer Prattin kanssa miehen vanhempien luona Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Pariskunta yritti pitkän aikaa kääntää tosi-tv-tähteyttä lailliseksi uraksi, siinä onnistumatta.

– Tämä ei ole bisnestä. Se on iso asia, mitä en ymmärtänyt, tosi-tv ei ole ura, on Pratt vuodattanut.

Näin pariskunta törsäsi tulonsa

Montag käytti miljoonia dollareita epäonnistuneen musiikkiuran luomiseen, sekä yli tusinaan epäonnistuneeseen kauneusleikkaukseen. Niihin lukeutuvat leuan supistaminen, otsan kohotus, pakaralihasten suurentaminen, kaksi nenäleikkausta, sekä rintojen parannukset.

Pratt taas törsäsi tulonsa miljoonan dollarin arvoiseen vaatekomeroonsa, sekä kaikenlaiseen rekvisiittaan kuten "iso sininen monsteri" -autoonsa, jota hän ajoi myös The Hills -sarjan jaksossa.

– Koska olen kasvanut rahattomana, minun olisi pitänyt tajuta säästää ansaitsemiani dollareita. Luulin sijoittavani itseeni ja brändiini, Montag on sanonut.

Pyykkään ja siivoan

Nainen on kertonut, ettei heidän elämänsä muistuta enää baarikierroksien ja punaisten mattojen täyteistä glamouria.

– Me katsomme elokuvia, minä pesen paljon pyykkiä ja siivoan, kertoo Heidi.

Pari myöntää, että he ovat tehneet paljon virheitä. Montag on kertonut katuvansa kehoaan kaikista eniten.

– Joskus toivon, että voisin palata entiseen elämääni. En halua maailman isoimpia tissejä, ja rehellisesti sanottuna ottaisin rinnat pois, mutten halua mennä taas leikeltäväksi. Nyt olen jumissa rintojeni kanssa.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja