Eikö rusketus tartu lainkaan? Tässä tyylivinkki erityisen vaaleahipiäiselle

Vaikka aurinko porottaisi täydeltä taivaalta koko Suomen kesän, eivät kaikki rusketu nykyihanteiden mukaan kuultavan pronssisiksi. Laulaja Nicola Roberts osoittaa tuoreella tyylillään, kuinka erityisen vaaleahipiäinenkin voi näyttää kesäisen kauniilta, vaikkei iho olekaan lainkaan ruskettunut.

Laulaja Nicola Robertsin, 26, tyyli kannattaa ottaa rohkaisevana lohdutuksen osoituksena, jos oma iho ei yrityksistä huolimatta rusketu millään muulla kuin itseruskettavan avustuksella. Vaaleakin hipiä on oikein korostettuna upea, vaikka tämän päivän kauneusihanteet noudattavat yltiöruskettunutta linjaa.

Roberts oli valinnut ylleen Lontoossa olympialaisten kunniaksi järjestettyihin juhliin kirkkaanpunaisen seksikkään mekon, joka korosti hänen erityisen vaaleaa ihoaan. Kontrasti syvän punaisen ja kalpean ihon välillä on huomattava, ja lopputulos sen vuoksi hyvin vaikuttava.

Robertsin mallin mukaan vaalean ihon saa hehkumaan erityisen vahvojen värien avulla. Kesän trendikkäimpien kirkkaiden värisävyjen kokeilemista kannattaa harkita etenkin jos oma iho ei tunnu ruskettuvan kesähelteilläkään lainkaan.

Roberts on aiemmin kertonut olevansa täysin koukussa solariumiin. Tuoreiden kuvien perusteella Roberts vaikuttaa ottaneen terveellisemmän otteen kauneudenhoitoonsa ja jättäneen solariumissa ravaamisen sikseen.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja