Eikö muka vauvan kanssa voi matkustaa? Isän hulvaton kirjoitus todistaa toisin

Puolivuotiaan vauvan isä ja Man vs Baby -blogin kirjoittaja näpäytti hauskalla kirjoituksellaan vauvan kanssa matkustavien arvostelijoita.

Vauvan kanssa matkustelu voi olla stressaavaa, turhauttavaa ja täynnä haasteita. Puolivuotiaan Charlie-pojan isä, Matt Coyne, kirjoittikin hulvattoman kirjoituksen aiheesta. Kirjoituksesta selviää muun muassa, mitä kannattaa pakata mukaan ("kaikki") ja kuinka vaihdetaan vauvan vaippa lentokoneessa ("Kun lentoyhtiö sanoo, että heillä on 'vauvanhoitotilat', he tarkoittavat oikeasti, että heillä on 'hylly').

Charlien ensimmäisestä lomasta kertovalla kirjoituksella on jo 49 000 tykkäystä ja sitä on jaettu jo 15 000 kertaa.

Lue koko päivitys:

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Otteita päivityksestä:

– Yksi tai kaksi ihmistä oli vähän tuomitsevia ajatukselle ottaa 6-kuukautinen lomalle. "Joten otatte hänet lomalle?" Kyllä. "Ulkomaille?" Kyllä. "Jonnekin kuumaan paikkaan?" Kyllä. "Lentokoneella?" Siinä vaiheessa minua houkutteli vastata: "Ei, minä ja Lyns menemme koneella, mutta ajattelimme, että saisimme Charlien sinne ajamalla hänet ensin Doveriin ja ampumalla hänet sitten hitto vie kanuunasta." Mitä oikeastaan sanoin oli: "Se menee hyvin." Ja tiedättekö mitä? Se meni.

– Meillä oli lista kaikesta, mitä piti pakata, siinä oli vain yksi kohta: "Kaikki". Tavaran määrä, mitä tarvitsimme viikonloppua varten, oli koominen... se, että lähtee pois kokonaiseksi viikoksi vaatii saman verran tavaroita kuin natseilla oli Puolaan hyökätessään.

– Ja mitä tulee kuumuuteen... Kävi ilmi, että vauvan vieminen kuumaan maahan onnistuu hyvin... Ihmiset tulikuumissa ilmastoissa saavat vauvoja aika paljon, joten on aika typerää ajatella, että jos viemme vauvan aurinkoiseen paikkaan, se syttyy yhtäkkiä liekkeihin, kuin joku olisi avannut verhot vampyyreille. Se on maalaisjärkeä... varjoja, keskipäivän (auringon) välttelyä ja suojakertoimellisen aurinkovoiteen levittämistä.

– Ainoastaan yksi huomio aurinkovoiteen levittämisestä... Anna sen kuivua ennen kuin nostat vauvaa, muuten se on kuin painia hierontapalvelussa käyneen hylkeen kanssa.. Charlie oli vähemmän vaarassa auringossa kuin hän oli kanssani, kun pallottelin häntä kuin saippuapalaa.

Video: Mitä isit osaavat? Suomalaislapset kertovat.

Lähde: Someecards 

Lue myös:

    Uusimmat