Mainos

Ei vakavikoille!

Se ei pelaa, joka pelkää! Seksin suuriin nautintoihin kuuluvat viettelyn ja antautumisen kutkuttavat tunnelmat. Oman ainutlaatuisen virityksensä tuo tilanteen luovuttaminen arpakuution varaan. Kun leikkiin on ryhtynyt, on pelilaudan rohkeisiin kysymyksiin vastattava, ja kiihottavat tehtävät on suoritettava.

Rakkauspeli voi avata aivan uudenlaisen väylän yhteiseen nautintoon, ja kertoa kumppanista myös uusia, kiihottavia yksityiskohtia!

Helmi-kaupan pelivalikoimaan kuuluu kaksi korkeatasoista suomalaista peliä ja pimeässä kiiltävät rakkausnopat, jotka määräävät asennon ja paikan - sinun tehtäväsi on totella! Hauska uutuus on vartalokynä, jolla voi kirjoittaa ja piirtää iholle ja nuolla taideteoksen pois. Suklaan ja mansikan makuiset tussit tuovat erotiikkaa, hauskuutta ja jännitystä makuuhuoneeseen.

Seksiaiheiset lelut ja esineet sopivat ihmisille, jotka osaavat nauraa kutkuttavillekin aiheille, myös seksille. Pikkutuhmat esineet ovat hauska lahja omalle kumppanille tai vaikkapa pikkupila ystävälle. Helmi-kaupassa on myytävänä peniksen pään muotoisia kynttilöitä, joilla perinteinen kynttiläillallinen saa aivan uuden merkityksen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.