Mainos

Ei sittenkään hyvä idea – älä koskaan tee näin matkalaukullesi ennen lentoa

Lähes jokainen matkailija on joskus sortunut virheeseen, joka voi vaarantaa kotisi turvallisuuden lomamatkan aikana. 

Useimmat meistä kirjoittavat nimensä ja osoitteensa matkalaukun nimilappuun mahdollisen katoamistapauksen varalta. Vaikka omien yhteystietojen kirjoittaminen laukkuun saattaakin kuulostaa hyvältä idealta, se voi olla todella suuri virhe.

Sen sijaan, että se lisäisi turvallisuuttasi, sen vaikutukset saattavat olla täysin päinvastaiset. Niin töissä kuin vapaa-ajallaankin paljon matkusteleva Richard Clive Owens paljastaa Mamamia-sivustolle, mikä ongelma osoitetarroissa oikein piilee.

Kuva laukustasi voi pelastaa monelta harmilta

Miehen mukaan laukkuihin kiinnitetyt nimi-ja osoitelaput viestittävät, että ”talo on tyhjillään, tyhjennä se ihan rauhassa”. Jos laukkusi katoaa, varkaat saavat sen avulla vihiä tyhjillään olevasta asunnosta. 

– Laita siihen työpaikkasi osoite ja puhelinnumero. Vaikka puhelimesi ei toimisikaan, nimesi ja työpaikkasi osoite auttavat sinua saamaan alusvaatteesi takaisin, Owens neuvoo.

Tämän lisäksi mies neuvoo ottamaan aina matkoille mukaan tulostetun dokumentin, johon olet lisännyt kuvan matkalaukustasi yhteystietojesi kera.

– Jos kadotat laukkusi, voit antaa sen tiskille, ja vaikka he eivät puhuisikaan kieltäsi, he saavat sen avulla kaikki tarvittavat tiedot, mitä he tarvitsevat laukkusi etsimiseen. Myös, jos joku nappaa laukkusi, voit helposti kuvan avulla osoittaa sen olevan sinun.

Lähde: Mamamia

Osaatko puolustaa itseäsi uhkaavassa tilanteessa? Nämä vinkit jokaisen olisi hyvä opetella.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.