Ei mikään tavallinen mainoskirje: Osta 5,5 miljoonan euron ruotsalainen hyperauto

Ruotsalainen autovalmistaja Koenigsegg otti käyttöönsä astetta persoonallisemman mainoskeinon.

Brittiläisen autoliike SuperVetturan uutiskirjeen tilaajat saivat tällä viikolla yllättävän tarjouksen sähköpostiinsa. Tarjouksen, johon voi tosin olla vaikeaa tarttua.

Autoliikkeen valikoimiin kuuluvan Koenigseggin 5,5 miljoonan euron hyperauto ei nimittäin ole kenties se houkuttelevin heräteostos. Onneksi merkin halvempi malli lähtee vain päälle 1,3 miljoonalla eurolla.

– Meillä on ilo esitellä kaksi hyvin jännittävää mallia, joiden hintaan olemme saaneet alennuksen. Vanhempien malliemme hinnat ovat lähes tuplaantuneet viimeisen reilun vuoden aikana. Käytetyt Koenigseggsit vaihtavat omistajaa ennennäkemättömällä vauhdilla, mikä tekee tästä tarjouksesta ostaa oma keräilyharvinaisuus vaikean ohittaa, kerrotaan uutiskirjeessä.

Ensimmäinen kaupan oleva malli on Koenigseggin One:1 vuodelta 2014. Kyseisen auton lisäksi samaista mallia on tehty vain kuusi kappaletta. Kaupan oleva hyperauto on ollut itse perustaja Christian von Koenigseggin käytössä. Omaksi sen saa nyt uutiskirjeen tilaajana vain 5,5 miljoonalla eurolla.

Toinen, jo huomattavasti edullisempi tarjouskohde on CCX vuodelta 2008, valmistajan kolmas tuotantoon viety malli. Kyseistä ajopeliä ei ole ulkoilutettu tehtaalta tulon jälkeen. Mallia kehutaan erityisen sopivaksi keräilijälle juurikin käyttämättömyytensä vuoksi.

Auton konepellin sisäpuoli on myös signeerattu herra von Koenigseggin nimikirjoituksella. Uutiskirjeen tilaaja saa sen itselleen reilulla 1,3 miljoonalla eurolla.

Lähde: SuperVetturan uutiskirje

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja