Mainos

Ehdokas #3: Juopunut mies menetti korttinsa Kuopiossa

Sähköpostiini tulee päivittäin noin 40-50 poliisitiedotetta eri puolilta maata. Otetaan tämän aamuisista muutama esimerkki: "Kokkolan poliisi: ei tiedotettavaa" ja Rovaniemeltä: "Väinämöisentiellä oli kolhittu parkkipaikalla pysäköitynä ollutta henkilöautoa keskiviikkona iltapäivällä. Pysäköitynä olleeseen autoon oli törmätty todennäköisesti toisella autolla. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Rovaniemen poliisiin".

Aika rutiinia siis.

Poliisimaailmassa tapahtuu aika paljon kuitenkin erikoisempiakin juttuja, joita yritän tänne koota. Tässä sarjassa haetaan siis vuoden 2006 parasta poliisitiedotetta. Nyt vuorossa ehdokas #3 ja kuten otsikostakin jo näkee: taas asialla Kuopion poliisi ja tietysti vanhempi konstaapeli Marko Kilpi.

Rutiininomaiselta vaikuttavaan tiedotteeseen sisältyy kunnon koukku.

"Juopunut mies menetti korttinsa Kuopiossa

01.03. keskipäivän aikaan sai Kuopion poliisilaitoksen poliisipartio tehtäväkseen mennä Kuopion pääkirjastoon, jossa piti olla juopunut mieshenkilö häiriöksi. Kävi ilmi, että kirjallisuuteen ja kirjaston kiireettömään tunnelmaan kiintynyt mieshenkilö ei ollut ensimmäistä kertaa kirjastossa päihtymyksensä kera asioimassa, sillä vahtimestarin mukaan tapaus oli jo kolmas kerta kolmeen viime päivään.

Kirjallisuuden pyörteisiin itsensä pökerryttänyt mieshenkilö alkoi tuntea jossain vaiheessa tarvetta tehdä myös oma kosteahko jälkensä merkkiteosten sekaan ja tämä oli kirjaston vahtimestarille liikaa, vaikkakin miehen pyrkimykset valuivatkin enimmäkseen vaarattomasti lattiaan. Vahtimestari julisti miehelle porttikiellon ja nosti samalla miehen kirjastokortin kuivumaan.

Kulttuurinnälkäänsä vuonna 63-syntynyt mieshenkilö joutui potemaan Kuopion poliisilaitoksen pahnoille."

Ehdokkaat #1 ja #2 löytyvät aiemmista viesteistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.