Eevi Teittiseltä löydettiin sydänvika rutiinitarkastuksessa: "Kukaan ei tiedä miten ja koska sydänvika alkaa häiritä treenaamista"

"Olen kielimiehiä"– Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille 9:14
Katso hauska video! Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimieleisille urille!

Eevi Teittiseltä löydettiin piilevä sydänvika.

Sosiaalisen median vaikuttajana ja personal trainerina tunnetulta Eevi Teittiseltä löydettiin piilevä sydänvika terveystarkastuksen yhteydessä. Teittinen kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään. Hän kertoo, että tv-ohjelmaa varten tehdyssä terveystarkastuksessa häneltä löydettiin sydänvika, joka pysäytti hänet ajattelemaan, ettei terveys ja kyky tehdä asioita ei olekaan itsestäänselvyys.

– Minulle se, että pysyn hyvässä kunnossa tarkoittaa myös sitä, että suojelen kehoani. Pidän sen käynnissä. Kukaan ei tiedä miten ja koska sydänvika alkaa häiritä treenaamista, mutta aion nauttia kaikesta ajasta mitä minulla on, Teittinen aloittaa.

Hän kertoo yrittävänsä olla murehtimatta asiaa, vaikka toisinaan miettiikin monen kysymyksen liittyvän siihen, miten saa ja kykenee olemaan lapsensa kanssa.

– Te, jotka rakastatte liikkumista, tiedätte mikä henkireikä se on. Uskon kuitenkin, että jopa sen tilalle voi löytää jotain uutta.

Teittinen kirjoittaa elävänsä hetkessä ja nauttivansa elämästä nyt päivä kerrallaan diagnoosin saatuaan. Hän kertoo jatkossa treenaavansa hyvinvointi edellä ja aikovansa edelleen tehdä asioita itseään varten treenaamisen parissa.

– On turha murehtia asiaa, jota ei vielä tarvitse. Kohdataan se sitten, kun jonakin päivänä on sen aika. Nyt tehdään sitä parasta mitä sydämelle voi antaa: Liikkuminen, Teittinen lopettaa kehottaen seuraajiaan liikkumaan.







Lue myös:

    Uusimmat