Eevi Teittinen syömisongelmastaan blogissaan: ”On ihanaa, kun treeniä tai ruokaa ei tarvitse enää suorittaa”

Fitness-urheilija ja personal trainer Eevi Teittinen kertoo blogissaan ajasta, jolloin kohtasi syömiseen liittyviä ongelmia.

VIDEO: Eevi Teittinen Viihdeuutisten haastattelussa

Ammattiurheilijan tai kehostaan muuten huolta pitävän voi aika ajoin olla vaikea elää omien rajoittavien ruokarituaaliensa kanssa. Fitness-urheilija ja personal trainer Eevi Teittinen kertoo blogissaan ajasta, jolloin ei koskaan liikkunut kotoaan ilman omia eväsrasioita. Nyt Teittinen nauttii vapaammasta elämästä.

– On ihanaa kun treeniä, tai ruokaa ei tarvitse enää suorittaa, Teittinen kirjoittaa.

Terveellisiä elintapoja noudattava nainen ei kuitenkaan kokonaan ole päässyt eroon entisistä ajatuksistaan. Esimerkiksi lentokentälle mukaan hän nappaa aina omat eväät.

– Olen kyllä se, joka pakkaa aina esimerkiksi lentokoneeseen eväitä, sillä en pidä lentokoneruoasta lainkaan. Hetkiä siis toki löytyy, mutta liiallinen ennakointi tuntuu liian hallitsevalta, Teittinen jatkaa.

Fitness-urheilija ja personal trainer sanoo iloitsevansa ennen kaikkea löytämästään tasapainosta.

– Terveys ja hyvä olo tulevat pääosin aina ykkösenä. Ruokailun tulisi kuitenkin olla yhteinen hetki ja parhaimmillaan se yhdistää ihmisiä, sekä tarjoaa elämyksiä jokaiseen päivään! Teittinen muistuttaa.

Lähde: Eevin blogi

Lue myös:

    Uusimmat