Eero Ritala paljastaa, mikä aiheutti eniten haasteita Onnelan kuvauksissa: "Itse kuvaan mieluummin…"

Näyttelijä Eero Ritalan syksy on ollut työntäyteinen. 

Suosikkisarja Onnelan uusi kausi alkoi C Morella 19. joulukuuta. Sarjan kolmannella kaudella hammaslääkärinä työskentelevä Antti (Eero Ritala) ja hänen näyttelijäpuolisonsa Saara (Elena Leeve) odottavat toista lastaan ja ostavat uuden, isomman talon. Pariskunnan välejä kiristävät monimutkaiseksi osoittautuva remontti ja tiukka taloudellinen tilanne.

Eero Ritala kertoi MTV Uutisille sarjan kuvauksissa lokakuussa, että hänen näyttelemänsä Antti suhtautuu hankaliin tilanteisiin vanhalla tutulla tyylillään.

– Hän ei pysty sanomaan asioita suoraan vaan yrittää kierrellä ja kaarrella ja miellyttää kaikkia. Hän yrittää olla suututtamatta ketään, ja se aina tuottaa ikäviä ongelmia.

Uusi kausi on kuvattu aiemmista kausista poiketen syksyllä. Ritalan mukaan se tuo vaihtelua sarjan visuaaliseen ilmeeseen, mutta kuvauksissa oli paljon tavallista kylmempi.

– Itse kuvaan mieluummin kesällä, kun on lämmin.

Ritalan mukaan syksy on ollut töiden osalta hänen elämänsä kiireisin. Onnelan kuvaamisen lisäksi hän on kuvannut Ex-Onnelliset-sarjaa ja uutta lastenelokuvaa sekä näytellyt Q-teatterissa.

– Aika rankkaa, ei sille mitään voi, Ritala totesi.

Onnelan uudet jaksot torstaisin C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat