Eeli Tolvasella vaikea kausi Pohjois-Amerikassa – paneeko Nashville Predators hänet myyntiin?

Eeli Tolvanen antaa vinkkejä Pekka Jormakalle, kuinka päästä eroon kiikaritehoista 1:02
Eeli Tolvanen antaa Jokereiden Pekka Jormakalle vinkkejä kuivan putken katkaisemiseksi.

The Athletic listasi nuoria NHL-pelaajia, jotka ovat mahdollisesti kaupattavien listalla. Yksi heistä on Nashville Predatorsin lupaus Eeli Tolvanen.

Tolvanen tuli kovin odotuksin harjoitusleirille, mutta ykköskierroksen varauksen kausi on ollut vaikea. Hän päässyt pelaamaan ylhäällä Predatorsin NHL-miehistössä vain neljässä ottelussa. Farmijoukkue Milwaukee Admiralsissa Tolvanen on tehnyt 35 ottelussa tehot 8+10=18.

The Athleticin toimittaja Corey Pronman listasi nuoria pelaajia, jotka voisivat olla kaupan ennen NHL:n siirtotakarajaa. Hän heittää esille Tolvasen nimen. 

Pronmanin mukaan vuosi sitten Tolvasen oikeuksien myynti ei olisi tullut kyseeseen, mutta nyt tilanne on eri. Toimittaja pitää hänen luisteluaan ja kokoaan keskinkertaisina. 

– On silti paljon syitä pitää hänestä. Hänellä on paljon taitoa ja eliittiluokan laukaus, Pronman totesi. 

Hän nostaa niin ikään esiin Calgary Flamesin Juuso Välimäen, jonka lupaavasti alkaneeseen kauteen tuli notkahdus loukkaantumisen takia. 

Winnipeg Jetsistä Pronman mainitsee Jokereihin siirtyneen Kristian Vesalaisen ja puolutaja Sami Nikun. Hän kuitenkin ennustaa, että Vesalaisen hinta voi nousta liian korkeaksi. 

– Vesalaisella on ollut hyvä kausi AHL:ssä ja KHL:ssä. Hänellä on kokoa, vauhtia ja taitoa. Hänellä on potentiaalia olla kolmessa ketjussa. 



Lue myös:

    Uusimmat