Ed Sheeranin ruokavalio koostui ennen lähinnä alkoholista ja kanansiivistä – tästä syystä laulaja päätyi muuttamaan elämäntyyliään

Poptähti Ed Sheeran on mieltynyt Suomeen ja haluaa nähdä revontulet – supersuosittu artisti Possen haastattelussa 3:14
Poptähti Ed Sheeran on mieltynyt Suomeen ja haluaa nähdä revontulet – supersuosittu artisti Possen haastattelussa

Ed Sheeran on avautunut huonoista ruokailutottumuksistaan ja ilkeistä kommenteista, jotka saivat miehen jopa laihduttamaan.

Suomeen ensi kesänä keikkailemaan saapuva suosikkilaulaja Ed Sheeran paljasti ruokailutottumustensa olleen retuperällä viimeisimmän kiertueensa jälkeen. Laulajatähti kertoo ruokavalionsa koostuneen lähinnä kanansiivistä ja suuresta määrästä viiniä ja olutta.

– Rakastin siipiä, viiniä ja olutta enkä kuntoillut koskaan, Sheeran kertoi The Sunin haastattelussa.

Keikkakiertueilla koettu yksinäisyys sai muusikon hukuttamaan yksinäisyydentunteet alkoholiin.

Kun Sheeranin vaimo Cherry Seaborn kertoi viime vuonna odottavansa parin yhteistä tytärtä Lyraa, päätti laulaja muuttaa elämäntapansa. Juhlapainotteinen elämäntyyli ja jatkuvat epäterveelliset ruokatottumukset saivat jäädä.

– Teen edelleen kaikkia rakastamiani asioita. Join viiniä eilen, en vain juonut kahta pullollista. En myöskään koskaan halua "luopua" mistään, koska minusta tuntuu, että jos yrität lopettaa jotakin kokonaan, retkahdat siihen luultavasti uudestaan, laulaja selitti.

Jo ennen tuloillaan olevaa esikoistaan Sheeran päätyi pudottamaan painoaan. Syynä olivat ilkeät kommentit, joita laulaja sai internet-trolleilta. Sheerania nimiteltiin "paksuksi" ja "läskiksi". Haukkujen seurauksena Sheeran koki tarvetta karistaa kilojaan.

Sheeran kertoi myös viime vuonna, että myös hänen riippuvuutta aiheuttava persoonallisuutensa oli omiaan edistämään epäterveellisiä elämäntapoja. Sheeran kertoo hänen vaimonsa auttaneen laulajaa terveellisempien elämäntapojen pariin.


Lue myös:

    Uusimmat