Elton John sivalsi Ed Sheerania – suosikkilaulaja paljasti kaksikon salaisen yhteistyön ennen aikojaan

3:14
Poptähti Ed Sheeran on mieltynyt Suomeen ja haluaa nähdä revontulet – supersuosittu artisti Possen haastattelussa

Elton John ei säästellyt sanojaan, kun hän sivalsi Ed Sheerania.

Popmuusikko Elton John näpäytti artistikollegaansa Ed Sheerania tämän paljastettua laulajakaksikon salaisen musiikkiprojektin ennen aikojaan.

Sheeran kertoi alankomaisen NPO Radio 2 -radiokanavan haastattelussa kaksikon työstävän yhteistä joulukappaletta. John kommentoi paljastusta brittiläisen musiikkilehti New Musical Expressin haastattelussa.

– Hän nosti kissan pöydälle, eikö vain? Minut vannotettiin salassapitoon, ja sitten v*tun suurisuu Sheeran menee Hollantiin! John nauroi haastattelussa jatkaen, että kaksikon työstämä joulukappale on tulossa ulos, mutta sen valmistumisen eteen on vielä tehtävä töitä.

Laulajaduon yhteiselle kappaleelle ei ole vielä asetettu julkaisupäivämäärää.

Sheeran kertoi, että John heitti ensimmäisenä ilmoille ajatuksen kaksikon yhteistyöstä. Tämä oli soittanut Sheeranille viime vuoden joulupäivänä kysyäkseen, voisiko kaksikko työstää yhdessä uuden joulukappaleen Johnin Step Into Christmas -kappaleen noustua listojen kärkeen.

Aluksi Sheeran oli ajatellut, ettei kappale välttämättä sopisi hänelle. Hän kertoi NPO Radio 2:n haastattelussa kuitenkin muuttaneensa mieltään, sillä tilaisuus työskennellä mentorinsa (Johnin) kanssa tuntui liian houkuttelevalta.

John on toiminut Sheeranin mentorina tämän uralla kohti kuuluisuutta. Kaksikko on työskennellyt yhdessä lukuisia kertoja aikaisemminkin ja esiintynyt muun muassa vuoden 2013 Grammy Awards -palkintogaalassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähteet: New Musical Express, Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja