Dramaattiset hetket kolaripaikalla tallentuivat kameraan: Ihmiset syöksyvät päälle vyöryvän rekan alta aivan viime hetkellä

Kuski menetti kohtalokkaasti rekka-autonsa hallinnan Teksasissa – kaksi sivullista loukkaantui 1:49

Yhdysvalloissa Texasissa sattui perjantaina kolareiden suma, jossa oli ainekset suurempaan katastrofiin. Tilanne, jossa perävaunua kuljettanut kuorma-auto törmäsi kolaripaikkaan, taltioitui vahingossa uutiskuvaajan kameraan. Asiasta uutisoi CNN.

Kokenut uutiskuvaaja Caleb Holder oli keskellä rutiininomaista työpäivää: hän kuvasi maantien laidalla kolaripaikkaa. Päivä sai kuitenkin yllättävän käänteen, ja kuvaaja oli lähellä jäädä tonnien painoisen kuorma-auton alle.

Sumun keskeltä kuului pahaenteinen ääni

Holder kuvasi onnettomuuspaikkaa, jossa oli jo ennestään useampi ajoneuvo. Myös poliisi oli paikan päällä suorittamassa tutkintaa. Sitten alkoi kuulua pahaenteistä ääntä.

– Kuulimme renkaiden ulvontaa ja sumun seasta häämöttivät ajovalot, kertoo Holder CNN:n haastattelussa.

Holderin kameralle taltioitunut tilanne on kuin toimintaelokuvasta.

Aavemaisen sankka sumu verhoaa kolaripaikkaa, joka on yhä tutkinnan alla. Videolla näkyy, miten sumun keskeltä syöksyy kuorma-auto suoraan kohti viranomasia ja kuvaajaa. Ajoneuvoyhdistelmä osuu useampaan henkilöautoon ja kaatuu lopulta kyljelleen.

Kuorma-auto osui kolaripaikkaa tutkineeseen poliisiin, joka loukkaantui tilanteessa. Myös kuorma-auton kuljettaja loukkaantui. Molemmat vietiin sairaalaan, mutta kummankaan vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Yhteensä kolarisumaan joutui neljä henkilöautoa ja neljä ajoneuvoyhdistelmää.

– En ole koskaan nähnyt mitään tällaista, Holder sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat