Dramaattinen nousu! Florida avasi voittotilinsä NHL-finaaleissa

Tulosruutu: Florida Panthers otti seurahistoriansa ensimmäisen voiton Stanley Cupin finaaleissa.

Florida Panthers päihitti Vegas Golden Knightsin Stanley Cup -finaaleiden kolmannessa osaottelussa 3–2-lukemin dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Florida otti kotiavauksessaan aikaisen komennon, kun Brandon Montour vei isännät johtoon neljän minuutin pelin jälkeen.

Vegas kuitenkin hyödynsi ylivoimansa kahdesti ennen kolmatta erää, tullen rinnalle ja ohi Mark Stonen sekä Jonathan Marchessaultin maaleilla.

Vegas näytti jo marssivan kolmanteen finaalivoittoonsa, kunnes avauserässä kovia kokenut Matthew Tkachuk kaivoi myöhäisen tasoituksen Floridan pelatessa ilman maalivahtia.

Jatkoerässä ottelu ratkesi neljän ja puolen minuutin jälkeen, kun Floridan paine tuotti tulosta ja Carter Verhaeghe ampui kiekon tarkasti yläkulmaan.

Kyseessä oli Floridan seurahistorian ensimmäinen voitto Stanley Cupin finaaleissa.

Vegas johtaa finaalisarjaa edelleen voitoin 2–1. Neljäs ottelu pelataan sunnuntain vastaisena yönä.

Katso ottelun kohokohdat pääkuvan videolta.