Deontay Wilderin saamasta selkäsaunasta hyvin erikoista vihjailua – "Tiedän enemmän, kun katson ottelunauhan"

6:24
Tyson Fury palasi raskaan sarjan maailmanmestariksi lyömällä Deontay Wilderin.

Deontay Wilderin valmentaja Jay Deas arvelee, että yhdysvaltalaisiskijän näyttävä asu saattoi olla osasyyllinen Tyson Furylle kärsityssä tappiossa. 

Wilder koki kovan selkäsaunan Furyn käsittelyssä kaksikon MM-uusintaottelussa Las Vegasissa lauantaina. Wilderin nurkkaus heitti pyyhkeen kehään 7. erässä päättääkseen yksipuolisen näytöksen. 

Deas sanoi ottelun jälkeen, että korvaan tullut vertavuotava haava saattoi häiritä Wilderin tasapainoa ottelussa. Deas ihmetteli myös suojattinsa vaisuutta heti ottelun alussa, ja esitti tästä oman näkemyksensä. 

– Hänen jalkatyönsä ei ollut kummoista, jalat eivät näyttäneet normaaleilta. Tiedän, että asu, jossa hän asteli kehään, oli erittäin raskas, Deas muotoili Boxing Socialille. 

– En tiedä, oliko sillä vaikutusta. En tiedä vielä kaikkia vastauksia, mutta tiedän enemmän, kun katson ottelunauhan. 

Wilder on käyttänyt aiemminkin naamioita ottelua edeltävissä esittelyissä, mutta tällä kertaa asu oli vielä massiivisempi. 

Furyn kehään saapuminen oli sekin näyttävä, mutta fyysisesti helpompi: brittiläinen kannettiin kirkkaisiin valoihin valtaistuimella. Se toimi enteenä Las Vegasin illassa. 

 

Lähde: Metro News​​​​​​​

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.