Mainos

Denverin verilöylyssä surmatut tunnistettu – yksi uhreista kuusivuotias tyttö

Yhdysvaltojen kuolinsyyntutkija on tunnistanut 12 Denverin verilöylyssä surmansa saanutta. Uhreista 11 on tunnistettu varmasti ja yksi alustavasti.

Uhrien joukossa on muun muassa kuusivuotias tyttö sekä kaksi yhdysvaltalaissotilasta.

Surmansa saanut tyttö oli nimeltään Veronica Moser. Tytön äiti, 25-vuotias Ashley Moser on edelleen kriittisessä tilassa haavoituttuaan niskaan sekä vatsaan.

Lehtitietojen mukaan äiti ei tiedä tyttärensä kuolemasta, sillä hän on liikkunut tapahtuman jälkeen tajunnan rajamailla.

Muita ampumisessa surmansa saaneita olivat muun muassa laivaston sotilas John Larimer, urheiluankkuriksi pyrkinyt Jessica Ghawi, 26-vuotias Jonathan Blunk sekä 24-vuotias Alexander Teves.

Surmansa saaneiden joukossa olivat myös 32-vuotias Rebecca Wingo, syntymäpäiviään juhlimassa ollut baarimikko Alex Sullivan, ilmavoimien sotilas Jesse Childress, 23-vuotias Micayla Medek sekä 18-vuotias Alexander Boik.

Vanhin ammuskelussa surmansa saanut oli 51-vuotias Gordon Cowden.

27-vuotias Matt McQuinn on se henkilö, jonka tunnistaminen vaatii kuolinsyytutkijan mukaan vielä vahvistuksen. McQuinn sai surmansa suojellessaan tyttöystäväänsä tulitukselta.

Kuolinsyyntutkijan mukaan kaikkien uhrien omaisille on lähetetty tieto menehtyneistä.

(MTV3–AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.