Mainos

Denverin ammunnasta selvinneet kihloihin sairaalassa

Pariskunnan elokuvailta muuttui pakojuoksuksi luotisateessa Denverissä. Jamie Rohrs ja Patricia Legarreta joutuivat sekasorrossa eroon toisistaan, mutta löysivät toisensa uudelleen paniikin hälvettyä. Luodista lievästi haavoittunut Legarreta vietiin sairaalaan, jossa ilta sai uuden, positiivisen käänteen.

– Hän katsoi minua sanoen, ettei tämä ole oikea aika ja paikka, mutta tuletko vaimokseni. Sanoin kyllä, Legarreta kertoi CNN:lle.

– Ajattelin 10 minuutin ajan, että hän oli kuollut enkä näkisi häntä enää uudestaan. Sitä tunnetta en halua kokea enää koskaan, Legarreta jatkoi.

Rohrs ja Legarreta olivat katsomassa uusimman Batman-elokuvan, Yön ritarin paluun ensi-iltaa Legarretan 4-vuotiaan tyttären ja heidän yhteisen poikavauvan kanssa. Ammuskelu aloitti teatterissa sekasorron. Legarreta kertoi tarttuneensa lapsiinsa ja juosteensa teatterista ulos niin nopeasti kuin pystyi.

Rohrs sen sijaan kadotti perheenjäsenensä kaaoksessa.

– Nousin autooni ja ajoin ympäri ostoskeskusta. Yritin soittaa Patricialle, mutta puhelin vain soi, ja jokaisella piippauksella ajattelin, että koko perheeni on kuollut. Sitten sain puhelun tuntemattomasta numerosta, ja onneksi se oli Patricia, helpottunut mies kertasi.

(MTV3–Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.