Mainos

Omaisten järkyttävä odotus – tieto surmansa saaneista viipyi jopa 20 tuntia

Monet Denverin verilöylyssä surmansa saaneiden omaisista joutuivat odottamaan tietoa läheistensä kohtalosta piinaavan kauan. Joillekin tieto omaisen menehtymisestä saapui vasta 20 tunnin kuluttua ampumisesta.

Muun muassa Greg Medek sai elää epätietoisuudessa tyttärensä kohtalosta lähes vuorokauden verran.

Medekin 23-vuotiasta tytärtä Micaylaa ammuttiin Batman-elokuvan ensi-illassa Aurorassa. Micayla oli ollut teatterissa kotikaupungissaan yhdessä ystäväjoukon kanssa. Kun kaaos puhkesi, ystävät selvisivät teatterista ulos. Micaylaa ei kuitenkaan kuulunut.

Seuraavat 20 tuntia Micaylan perhe yritti epätoivoisesti jäljittää tyttöä. Micaylan sisko ajoi sairaalalta toiselle sisarensa kuva mukanaan. Hänen isänsä puolestaan yritti kuumeisesti saada tietoja viranomaisilta, jotka olivat pystyttäneet kerääntymisalueen paikallisen yliopiston pihalle.

Vahvistus Micaylan menehtymisestä saapui vasta 20 tuntia tapahtuman jälkeen.

Medek ei ollut ainoa, jolle tieto oman lapsen kuolemasta saapui vasta lähes päivää myöhemmin..

Muun muassa 27-vuotiaan Matt McQuinnin vanhemmat saivat odottaa 20 tuntia ampumisen jälkeen, ennen kuin saivat viranomaisilta tiedon poikansa kuolemasta.

McQuinn oli mennyt elokuviin tyttöystävänsä Samantha Yowlerin ja tämän isoveli Nickin kanssa.

Kun ampuminen alkoi, McQuinn oli heittäytynyt tyttöystävänsä päälle yrittäen suojella tätä luodeilta. Myös Samanthan veli oli suojellut sisartaan. Samantha oli saanut osuman polveensa ja toipuu nyt leikkauksesta. McQuinn haavoittui sen sijaan kuolettavasti.

Ammuskelussa surmansa sai ainakin 12 henkilöä. Lähes 60 haavoittui, osa heistä on yhä kriittisessä tilassa.

Menehtyneiden joukossa oli muun muassa kuusivuotias tyttö. Tytön äiti on edelleen kriittisessä tilassa haavoituttuaan vatsaan.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.