Demi Mooren tyylin takana plastiikkakirurgi vai loistava tyylitaju?

Demi Moore loisti vastikään The Joneses -elokuvan ensi-illassa. Tähden loisteliaan ulkomuodon takana on huhuttu olevan jälleen plastiikkakirurgi. Mutta onko hehkeä olemus vain loistokkaan tyylitajun ansiota?

Upea 47-vuotias kaunotar esiintyi Los Angelesissa tähdittämänsä elokuvan The Joneses ensi-illassa. Moore oli pukeutunut aniliininpunaiseseen mekkoon, jota asustivat säkenöivät timanttikorvakorut. Korvakorut sopivat täydellisesti yhteen hopeanväristen kenkien ja valkoisena hohtovien hampaiden kanssa. Myös laukku oli valittu loisteliaaseen tyyliin sopivaksi.

Tähteä ärsyttää ikuinen utelu plastiikkakirurgisista operaatioista, mutta hän myöntää viimein, että hänenkin vartaloaan on muokattu. "Kyse ei kuitenkaan ole kasvoistani", Moore paljastaa. Näyttelijä ei pidä mahdottomana päätymistä plastiikkakirurgin vastaanotolle tulevaisuudessakaan.

Tällä hetkellä Moorella on kuitenkin vartalo, josta hän on aina haaveillut. Aina näin ei ole kuitenkaan ollut. Aikoinaan ulkonäkökeskeisyys meni liian pitkälle. Vasta kun Moore lopetti jatkuvan kontrollin, hän alkoi olla sinut vartalonsa kanssa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: sparklelikethestars.com, nydailynews.com

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat