Demi Moore juhlisti ex-miestään Bruce Willisiä isänpäivänä: "Lapsesi ovat niin onnekkaita"

Viiden tyttären isä Bruce Willis, 65, sai runsaasti onnitteluja isänpäivänä.

Hollywood-tähti Demi Moore, 57, julkaisi Instagramissa näyttäviä kuvia isänpäivänä, jota juhlistettiin Yhdysvalloissa viime sunnuntaina. Kuvien ja onnitteluiden tähtenä on näyttelijän ex-mies Bruce Willis.

– Hyvää isänpäivää Bruce! Sinun lapsesi ovat niin onnekkaita, koska heillä on sinut! ylpeä ex-vaimo kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Miehellä onkin syytä juhlaan, sillä hänelle on viisi upeaa tytärtä. Kolme vanhinta Rumer, 31, Scout, 28 ja Tallulah, 26, ovat syntyneet avioliitosta Mooren kanssa. Pariskunta oli naimissa 13 vuotta, mutta erosivat vuonna 2000.

Willisilla on myös kaksi nuorempaa tytärtä Mabel, 8 ja Evelyn, 5, vaimonsa Emma Heming Willisin, 42, kanssa Pari avioitui vuonna 2009.

Myös vaimo julkaisi kauniita kuvia perheestään Instagramissa.

Ex-vaimo, Emma ja lapset ovatkin keskenään yhtä suurta modernia perhettä. Uusioperhe vetäytyi myös koronapandemian ajaksi yhteen. He myös viettivät Willisin vaimon 42-vuotissyntymäpäiviä hiljattain kaikki yhdessä.

– Demi ja Emma ovat todella läheisiä. He ovat lomailleet yhdessä moneen otteeseen aiemmin ja tulevat hyvin toimeen, lähde kertoo People-lehdelle.

Pandemian alussa Willis ja Moore olivat keskenään karanteenissa ilman Willisin vaimoa, mikä herätti epäilyksiä pariskunnan avioliiton tilasta.

Syyksi kuitenkin paljastui se, että nuorin lapsista oli astunut neulaan puistossa, jonka jälkeen he olivat joutuneet odottamaan pitkään tuloksia toisessa kaupungissa ennen kuin pystyivät matkustamaan takaisin kotiinsa.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja