Supertähti Demi Mooren tytär vieraantui äidistään – avautuu rankasta koettelemuksestaan: "En puhunut äidilleni melkein kolmeen vuoteen"

Ex-näyttelijäpariskunnan Demi Mooren ja Bruce Willisin tytär Tallulah Willis kertoo suhteestaan äitiinsä.

Nykyään Tallulah Willis on todella hyvissä väleissä Hollywood-tähti äitinsä Demi Mooren kanssa. Hyvä suhde ei kuitenkaan syntynyt helposti.

Näyttelijätähtien lapsi avautuu äiti–tytär-suhteestaan Instagram-kuvansa yhteydessä. 26-vuotias nainen kertoo aikakaudesta, jossa ei puhunut äidilleen lähes kolmeen vuoteen.

– En puhunut äidille melkein kolmeen vuoteen. Tuona pirstaleisena aikana tämä päivä sai minut totaallisen hajalle. Muistan purskahtaneeni itkuun ajaessani töihin. Kuulin radiosta mainoksen, jossa kerrottiin, mitä hajuvettä äitsi rakastaisi. Kylmetin itseni koko juhlapäivän ajaksi omaan tuskaani ja tarinaani.

Willis kertoo saaneensa välit korjattua äitinsä kanssa.

–Tarinani muuttui itsetutkiskelun ja anteeksiannon myötä. Kolme vuotta ei venynyt ikuisuudeksi. Kiitollisuudentunne sille totuudelle ei ole koskaan menettänyt mahdollisuuttaan.

Demi Mooren tyttäret keskustelivat vuosi sitten suositussa Facebook-sarjassa perheensä ongelmista.

Tuolloin hän kertoi vieraantumisen tapahtuneen sen jälkeen kuin Moore erosi ex-miehestäänAshton Kutcherista vuonna 2012. Näyttelijätähti koki tuolloin ison romahduksen kamppailussaan päihdeongelman kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja