Nyt puhuu Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär – paljastaa totuuden ex-parin kohauttaneesta yhteiskaranteenista

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta!

Bruce Willisin tytär Scout paljastaa, että myös äitipuoli Emma Heming Willisin oli tarkoitus saapua Idahoon karanteeniin.

Hollywoodin entinen superpari Bruce Willis ja Demi Moore ovat huhtikuun aikana olleet toistuvasti otsikoissa erikoisen ratkaisunsa vuoksi.

Vuonna 2000 eronnut pariskunta on viettänyt yhdessä koronakaranteenia Demi tiluksilla Idahon Sun Valleyssa kolmen aikuisen tyttärensä ja tytärten puolisojen seurassa.

Osa faneista on ihaillut perheen yhteishenkeä, johon on kuulunut muun muassa samanlaisissa yöasuissa hengailua ja lukemista. Osa taas on hämmästellyt, miksi ihmeessä toimintaelokuvien tähti Willis viettää aikaa viikkotolkulla entisen puolisonsa ja aikuisten lastensa kanssa, vaikka hänellä on uusi vaimo ja 8- ja 5-vuotiaat tyttäret tämän kanssa.

Willisin nykyinen vaimo Emma Heming Willis on kommentoinut ex-miehensä perheen sosiaaliseen mediaan lataamia kuvia ihaillen, mutta tilanteesta vaikuttavat tulistuneen fanit.

Nyt Willisin ja Mooren keskimmäinen tytär Scout paljastaa, mistä otsikoita ja kohua herättäneessä yhteiskaranteenissa on todella kyse. Hän kertoo  Dopey-nimisessä podcastissa, että Emma Heming Willisin ja siskopuolten Mabelin, 8, ja Evelynin, 5, oli niin ikään tarkoitus liittyä seuraan.

– Äitipuoleni ja siskopuolieni oli tarkoitus tulla tänne myös, mutta nuorempi siskoni löysi puistosta neulan, jolla hän yritti pistää itseään ja lopulta onnistuikin pistämään itseään jalkaan, Scout kertoi.

Hänen mukaansa Heming Willis oli vienyt tyttärensä välittömästi lääkäriin ja päätti jäädä Los Angelesiin odottamaan lääkärissä otettujen kokeiden tuloksia. Willis oli sen sijaan ehtinyt jo saapua Idahoon.

– Matkustaminen muuttui hankalaksi, joten äitipuoleni ja pikkusiskoni päättivät jäädä Los Angelesiin.

Aiemmin nimettömänä pysyttelevä lähde vihjasi, että Willis olisi tosiaan saapunut Idahoon, mutta olisi sitten joutunut jäämään eristyksiin ex-vaimonsa kanssa, kun koronatilanne alueella muuttui nopeasti.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja