Deitti tulossa kylään? Nainen, piilota nämä tavarat!

Jos tapailu sujuu hyvin, ei ehkä kannata pilata alkavaa parisuhdetta pelästyttämällä toista likaisilla alusvaatteilla tai hämmentävillä pehmoleluilla. Lue, mitkä tavarat kannattaa hävittää ennen kuin kutsut deittisi kylään!

Kolmannet treffit ovat kenties menneet hyvin ja päätät mennä käymään deittisi luona kylässä? Kun pääset sisään, näkökenttääsi pamahtavat joka puolella lojuvat likaiset kalsarit ja likaiset astiat.

Entäpä oma asuntosi? Läpäisisikö se tarkastelun? Vaikka likaiset vaatteesi eivät lojuisikaan lattialla, saattaa kämpästäsi löytyä tavaroita, joiden et ole edes tullut ajatelleeksi näyttävän kummalliselta deittisi silmissä.

Näistä asioista kannattaa hankkiutua eroon ennen kuin päästät miehen kylään!

Täpötäynnä olevat roskakorit

Juuri mikään ei pilaa tunnelmaa tehokkaammin kuin roskiksen haju etkä itse välttämättä enää edes haista sitä. Ennen kuin lähdet treffeille, vie roskat ulos ja varmista, ettei roskis haise. VINKKI: Kasta paahtoleipä etikalla ja laita se roskakoriin yöksi. Seuraavana päivänä hajun pitäisi olla poissa.

Likaiset astiat olohuoneessa

Miehen ei varmastikaan tarvitse tietää, mitä söit aamiaiseksi. Likaiset astiat eivät millään tavoin johdattele iltaanne elokuvan katsomisesta kohti hempeilyä, joten huolehdi, että ne ovat tiskikoneessa ennen kuin päästät miehen kotiisi. Tai vaikka siivoaisit ne miehen silmien edessä keittiöön, annat kuitenkin vaikutelman, että yrität parhaasi pitää kotisi siistinä.

Exäsi takit naulakossa

Jos haaveilet parisuhteesta uuden miehen kanssa, ei kannata ehkä antaa tämän nähdä ex-poikaystäväsi vaatteita tai muitakaan tavaroita kodissasi. Se ei ainakaan anna vaikutelmaa, että olisit päässyt yli entisestä elämästäsi. Ei kukaan mies halua laittaa takkiaan naulakkoon, jossa roikkuu jo toisen miehen takki.

Kuvat kissoistasi

Jos haluat pitää kissakuvat näkyvillä, yritä tehdä se edes jotenkin ironisella tavalla. Jos epäröit, meneekö kuva Kissa Viiksisestä syntymäpäivähattu päässään läpi ironiasta, älä riskeeraa. Piilota kuva.

Pehmolelut

Pehmolelujen kohdalla edes ironia ei pelasta sinua. Jos haluat pidellä jostain kiinni sohvalla loikoillessasi, osta ylimääräinen tyyny. Pehmolelut viestivät miehelle, että ongelmasi ovat jossain todella syvällä. Piilota lelut vaikka sängyn alle miehen vierailun ajaksi, mutta valmistaudu siihen, että joudut vielä heittämään ne lopullisesti pois. On hyvin pieni todennäköisyys sille, että mies jää luoksesi yöksi, jos joutuu jakamaan sängyn sinun ja pehmopandasi kanssa.

Mikä tahansa tavara, joka saa sinut vaikuttamaan seonneelta

Kaikilla on joku sellainen tavara kodissaan, joka on syytä pitää piilossa ainakin vielä sinä aikana, kun ei tunne toista vielä kovin hyvin – olipa se sitten mielikuvitushäistä koostamasi leikekirja tai satapäinen kokoelma Kinder-munista saamiasi yllätyksiä.

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja