David Hasselhoff harkitsee avioliittoa

Baywatch-sarjasta parhaiten tunnettu kikkarapää, David Hasselhoff, ei sulje pois avioliiton mahdollisuutta. Mies seurustelee parhaillaan walesilaisen tehdastyöläisen, Hayley Robertsin, kanssa.

Britain's Got Talent -ohjelman tuomarinakin toimiva David Hasselhoff, 58, kertoo pitävänsä tyttöystävästään Hayley Robertsista erittäin paljon. Hasselhoff pystyykin kuvittelemaan itsensä aviomiehenä vielä jossain vaiheessa tulevaisuuttaan. Mies tapasi Robertsin Talent-ohjelman koe-esiintymisissä.

– En ole varma, olenko rakastunut tällä hetkellä. Mutta pidän hänestä erittäin paljon. Koko juttu on vielä aika tuore. Oikeastaan halusin vain lähitulevaisuudessa pitää huolta lapsistani ja pitää huolen siitä, että pysyn terveenä, keskittyä itseeni. On vaikeaa olla yhtäkkiä sitoutunut johonkuhun, Hasselhoff sanoo.

– Tulevaisuudessa menen ehkä naimisiin. Haluan olla kunnon suhteessa. En halua viettää aikaa lukuisten naisten kanssa. Arvostan luotettavaa kumppania vierelläni, jotakuta, jonka kanssa voin viettää loppuelämäni.

The Hoff kertoo myös varoittaneensa tyttöystäväänsä siitä, ettei miehen kanssa seurustelu tulisi olemaan helppoa.

– Kerroin Hayleylle, että hänen elämänsä tulee muuttumaan, jos hän tapailee minua. Haluamme vain pitää hauskaa, joten yritän pitää huolen siitä, että hänet jätetään rauhaan.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja