David Beckhamin perhe joutuu pian valitsemaan puolensa Williamin ja Harryn riidassa – ratkaisijana jalkapalloilijan Brooklyn-pojan tulevat häät

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

David ja Victoria Beckham ovat olleet ystäviä prinssiveljesten kanssa jo vuosien ajan.

Jopa prinssiveljesten Williamin ja Harryn kuuluisat ystävät joutunevat valitsemaan puolensa veljien välisessä riidassa, jolle ei näy loppua. The Mirrorin mukaan jopa ex-jalkapalloilija David Beckham ja hänen puolisonsa Victoria Beckham joutuvat tekemään lopulta valinnan siitä, kumman prinssin puoleen he kallistuvat. Beckhamien on nimittäin päätettävä, kutsutaanko perheen 22-vuotiaan pojan Brooklyn Beckhamin kesän 2022 häihin William vai Harry. Brooklyn Beckham menee kesällä naimisiin tyttöystävänsä Nicola Peltzin kanssa.

Beckhamit ovat olleet useamman vuoden ajan ystäviä kummankin prinssin kanssa. David ja Victoria Beckham ovat olleet kumpikin vieraina sekä Williamin ja herttuatar Catherinen häissä vuonna 2011 että Harryn ja herttuatar Meghanin häissä vuonna 2018. 

Viimeisin kerta, kun kuninkaalliset ja Beckhamit ovat viettäneet aikaa yhdessä, oli jalkapallon EM-kisojen finaalissa, jossa Lontoossa pelasivat vastakkain Englanti ja Italia. Tuolloin Beckhamit olivat yhdessä samassa aitiossa Williamin, Catherinen ja 7-vuotiaan prinssi Georgen kanssa. 

Lähde kertoo, että erityisesti häiden suunnittelussa auttava Victoria Beckham on stressaantunut ongelmasta, jonka ratkaistakseen hänen olisi loukattava jompaa kumpaa kuninkaallista ystäväänsä. 

– Vic on hieman huolissaan siitä, että kutsuisi kummatkin kuninkaalliset pariskunnat ja kaikki huomio menisi kiisteleviin kuninkaallisiin hänen poikansa ja tämän tulevan vaimon sijaan, lähde kuvailee. 

– Kenet vain he jättäisivät kutsumatta, näyttäisi se joka tapauksessa loukkaukselta ja hän on huolissaan myös molempien kutsumisesta. Se tulee luomaan konfliktin hänelle ja Davidille, sillä he haluavat pysyä hyvissä väleissä kummankin pariskunnan kanssa.

Victoria Beckham on osoittanut julkisesti tukevansa herttuatar Meghania, joka on saanut runsaasti kritiikkiä osakseen viime vuosien aikana. David Beckham sen sijaan pyrkii pysyttelemään neutraalin puolueettomana lähteiden mukaan. Lähteet kertovat David Beckhamin olleen sitä mieltä, että kummatkin parit tulisi kutsua häihin sen toivossa, että toinen herttuapari jättäisi tulematta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja