David Arquetten salarakas kertoo kaiken – katso kuva

David Arquette ja Courteney Cox ilmoittivat viime kuussa asumuserostaan. Julkisuuteen päätyi saman tien kuvia Arquetten väitetystä salarakkaasta, Jasmine Waltzista. Nyt hän kertoo oman näkemyksensä Hollywood-parin erodraamasta.

Puumanainen-tähti Courteney Cox ja näyttelijä David Arquette ilmoittivat eroavansa sen takia, että ovat kasvaneet erilleen.

Julkisuudessa on kuitenkin ollut huhuja myös siitä, että eroon liittyisi kolmansia osapuolia. Epäselvää on, oliko pariskunta päättänyt yksimielisesti, että saavat tavata myös muita ihmisiä.

Arquette on myöntänyt harrastaneensa seksiä tarjoilija-malli Jasmine Waltzin kanssa kaksi kertaa. Waltz avautui heidän suhteestaan Life & Style -lehdessä.

Waltz kertoi tavanneensa Arquetten syyskuun lopulla työpaikallaan Premiere-yökerhossa. Jo 20 minuutin jälkeen Arquette kertoi olevansa eroamassa vaimostaan.

– Olin yllättynyt, mutta kaikki hänen ystävänsä tuntuivat jo tietävän siitä. Hän oli todella masentunut ja kertoi, ettei ollut harrastanut seksiä kenenkään kanssa sen jälkeen, kun erosi Courteneysta, Waltz totesi haastattelussa.

Muutaman päivän jälkeen Arquette palasi Waltzin työpaikalle ja vei tämän juhlimaan työvuoron jälkeen.

– Olimme todella humalassa ja lähdimme juhlista puoli kolmelta aamuyöstä, Waltz kertoi.

Juhlien jälkeen pariskunta päätyi yhdessä sänkyyn Arquetten ehdotuksesta.

– Seksi ei ollut huonoa, mutta siinä ei ollut tunteita mukana. Se oli nopeaa ja kivutonta, ei ollenkaan jännittävää. Kun olimme valmiita, hän kertoi minulle tuntevansa itsensä mieheksi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, salarakas paljasti.

Waltzin mukaan kyseessä ei ollut yhden illan juttu, vaan pariskunta harrasti seksiä uudestaankin.

– Ymmärsin, että Courteney oli päättänyt heidän erostaan. David ei kontrolloinut tilannetta ollenkaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebitchy.com

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja