David Arquette: Tästä syystä erosimme vaimoni kanssa!

Näyttelijä David Arquette paljasti intiimejä yksityiskohtia, miten ja miksi he erosivat Courteney Coxin kanssa.

David Arquette, 39, soitti itse The Howard Stern Showhun, ja kertoi yksityiskohtaisesti hänen ja tämän vaimonsa kariutuneesta suhteesta. Arquetten mukaan heidän seksielämänsä oli kuollutta. Mies myös paljasti maanneensa toisen naisen kanssa, kun pari lähti eri teille suhteessaan. Miehen mielestä hän oli tuolloin sinkku, sillä Courteney oli antanut miehellensä luvan hypätä toisten naisten kanssa sänkyyn.

TMZ:n mukaan Arquette ja Cox eivät ole harrastaneet seksiä sitten heidän 11-vuotisen hääpäivän jälkeen kesäkuussa. 42-vuotias Cox oli sanonut tälle "ettei jaksa enää olla hänen (Arquetten) äiti".

– Courteney on kaikille äitihahmo, hän ottaa kaikkien ongelmat kontolleen. Siksi hän ei halua enää olla nalkuttava äiti minulle, joka sanoo "älä tee noin", Arquette kertoi.

– Ero särkee sydämeni. Rukoilin Courteneyta jäämään luokseni, Arquette kertoi. Cox laittoi avioeron aluille.

Huhujen mukaan Arquette tapailee 28-vuotiasta tarjoilija/näyttelijä Jasmine Waltzia. Arguette paljasti, että heillä oli ollut aikoinaan intiimisuhde Arquetten ollessa "sinkku", mutta nyt he eivät ole keskenään tekemisissä.

– Minulla ei ole tyttöystäväa. Harrastimme seksiä kerran, ehkä kaksi, Arquette paljasti.

Erosta huolimatta Arquette sanoo, että hänen etääntynyt vaimonsa on kaikkien aikojen upein nainen, mitä hän on koskaan tavannut.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk, thehollywoodgossip.com

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja