Dave Mustaine kaveeraa suomalaiskiekkoilijoiden kanssa

Parhaillaan Suomessa konsertoivan Megadethin nokkamies Dave Mustaine on iloinen ollessaan jälleen Suomessa. Miehellä on erityinen suhde maahamme.

- Rakastan soittaa Suomessa. Minulla on myös osittain suomalaiset sukujuuret. Suhteeni Suomeen on kasvanut vuosien varrella. Minulla on paljon kavereita suomalaisista NHL-pelaajista, sillä he pitävät metallimusiikista ja minä jääkiekosta. On upeaa olla täällä ja huomata miten, bändistämme on tullut suosikkimusiikkianne, hyväntuulinen Mustaine kertoi MTV:n haastattelussa.

Eikä ylistys loppunut vielä tähänkään.

- Ihmiset ovat kauniita, pitkiä, raamikkaita, vahvoja, älykkäitä ja menestyviä. Rakennukset ovat todella upeita arkkitehtuurisesti. Jotkut luulevat, että Suomi on täynnä igluja ja muuta paskaa Pohjoisnavan alueella. Minusta tämä on aivan upea paikka!

Megadeth teki uuden aluevaltauksen jokin aika sitten, kun bändin musiikkia käytettiin suositun 24-televisiosarjan kohtauksissa. Kiitokseksi biisien lainauksesta fiktiivinen Jack Bauer kirjoitti kansitekstit bändin United Abominations -levylle.

- Pidän sarjasta todella paljon. Se on fiktiota, mutta siinä piilee myös paljon totuutta. Ystävystyin sarjan tekijöiden kanssa, ja he rakastavat Megadethiä. He pyysivät musiikkiani uusiin jaksoihin, ja siitä kiitoksena he kirjoittivat kansitekstit albumille.

- Olin innoissani, on upeaa nähdä kun Jack Bauer hakkaa jonkun kuoliaaksi, kun oma musiikkini soi taustalla!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja