Mainos

Daniela Hoffström näyttelee Salkkarit-Taigaa – eskarilainen näyttelijänalku viihtyy kuvauksissa

Salattujen elämien viimeaikaisissa jaksoissa on saatu ihastella lapsinäyttelijä Daniela Hoffströmin roolisuorituksia.

Salkkareiden syksyn juonikuvioissa Peppi Puolakan ja Sergei Kuulan tytär Taiga Kuula on palannut suosikkisarjaan.

Suloisessa Taigan roolissa nähdään 6-vuotias eskarilainen Daniela Hoffström. Pikkuinen Daniela nähtiin viimeksi Salkkareissa tytön ollessa 3-vuotias. Tv-tähteyteen palanneen näyttelijän äidin Marika Hoffströmin mukaan eskarilainen ei aluksi muistanut missä ollaan, mutta näyttelijäntyö palautui nopeasti tytön mieleen.

– Daniela lähtee mielellään kuvauksiin. Aluksi ei muistanut ja oli kummissaan siitä, kun muut muistivat hänet, Hoffström kuvailee paluuta.

Keväällä 2018 kuvatut kohtaukset näkyvät nyt telkkarissa. Daniela näyttelee paljon yhdessä Sara Parikan (Peppi Puolakka), sekä Miikka Wallinin (Pietari Haukkala) kanssa. Molempien näyttelijöiden kanssa työ sujuu hyvin, mutta Miikalle ja Danielalle on syntynyt erityinen yhteys.

– Sara on koko ajan ollut tuki ja turva. Miikan kanssa synkkaa loistavasti yhteen. Heillä on persoonina syvä yhteys. Se on tehnyt paljon, kun on mukavaa, Danielan äiti kertoo.

Perhe kannustaa kotisohvalla

Taiga syntyi sarjassa CP-vammaisena, joten oli luonnollista valita rooliin myös näyttelijä, jolla on sama vamma. Danielaa on huomioitu kuvauksissa pienillä eleillä.

– Kaikki on ihan normaalia ja tavallaan häntä ei pidetä erityisenä, mutta hänelle on laitettu välillä tuoli, jos ei jaksa kävellä, niin pääsee välillä istumaan.

Perheessä seurataan innoissaan Danielan tv-uraa. Kuuden tytön perhe valmistautuu iltaisin katsomaan ja kannustamaan siskoaan.

– Meillä on kunnon kisakatsomo. Kaikki odottavat ja katsovat Danielan jaksoja.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.