Daniel Ricciardo tuomassa Renault'lle kovan taistelun? – "Saatan tarvita yhden vaihteen lisää"

Formula ykkösissä kilpailevan Renault-tallin kuljettaja Nico Hülkenberg odottaa joutuvansa ensi kaudella kovaan prässiin taistelussa tallitoveriaan Daniel Ricciardoa vastaan.

Pääkuvan videolla Nico Hülkenberg kertoo hurjasta kolaristaan kauden päätöskisassa.

Hülkenberg kiistää olevansa huolissaan Ricciardon tarjoamasta haasteesta, mutta saksalaiskuski myöntää, että hänen on ensi kaudella ehkä nostettava vielä omaa tasoaan.

- Antaa tulla vaan - me kaikki kokkaamme vedellä, enkä pelkää ketään. Siitä tulee silti luultavasti aika haastavaa. Saatan tarvita yhden vaihteen lisää, mutta katsotaan nyt, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Hülkenberg kertoi motorsport.comin mukaan.

Hülkenberg pesi kuluneen kauden tallikaverinsa Carlos Sainzin niin aika-ajoissa kuin pisteissäkin. Saksalaiskuski kertoo tähtäimensä olleen kuitenkin tallin kehittämisessä.

- Ulkopuolisille on kaiketi aina tärkeintä suorittaa vertailua tallitoveriin. Tallin sisällä olevat ihmiset kuitenkin tietävät paremmin, mitä on oikeasti meneillään. Tilanne on toki hyvä ja olen siihen tyytyväinen, mutta on paljon tärkeämpää, että talli ja auto kehittyvät, Hülkenberg totesi.

Lue myös:

    Uusimmat