Miro Heiskanen täräytti komean osuman, Esa Lindell tähdistöön – Dallasin suomalaispuolustajat mahtivireessä

Dallas Starsin suomalaispuolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell onnistuivat maalinteossa, kun Dallas kukisti Montreal Canadiensin NHL:ssä lukemin 4-1.

Lindell avasi ottelun maalihanat toisessa erässä ylivoimalla Devin Shoren komeasta esityöstä. Osuma oli Lindellin NHL-kauden ensimmäinen. Ottelun tähdistöönkin valittu Lindell merkkautti syöttöpisteen myös Heiskasen osumaan.

Dallasin hyökkäystä tukemaan noussut Heiskanen sai pelivälineen itselleen herkulliseen paikkaan, eikä nuori puolustaja jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä. Heiskanen laukoi terävällä rannekudilla kiekon yläkulmaan ohi voimattoman Montreal-vahdin Carey Pricen ottelun toisessa erässä.

Dallasin kolmas suomalainen Julius Honka jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä. Montrealin Artturi Lehkonen pääsi puolestaan yrittämään maalintekoa rangaistuslaukauksesta, mutta ei onnistunut yrityksessään.

(Jos twiitti Heiskasen osumasta ei näy, voit katsoa sen tästä.)

Myös Montrealin Joel Armia ja Jesperi Kotkaniemi jäivät ottelussa ilman pisteitä.