Mainos

Dallasin pääpoliisiasemalla etsintä uhkauksen takia – epäiltyä ei löydetty

Yhdysvalloissa Dallasissa poliisi on päättänyt etsinnät pääpoliisiaseman lähellä olevassa parkkihallissa, Dallasin poliisi kertoo Twitterissä. Poliisi ei löytänyt etsimäänsä epäilyttävää henkilöä.

Poliisiaseman alueella oli aiemmin nähty naamioitunut henkilö, mikä johti etsintöihin. Paikalle kutsuttiin poliisin erikoisjoukko.

Poliisi kertoo myös, että se on päästänyt pääaseman työntekijät siirtymään ajoneuvoihinsa ja lähtemään. Poliisi tutki alueen kahdesti varmistaakseen sen turvallisuuden.

Dallasin pääpoliisiasema jouduttiin sulkemaan nimettömän uhkauksen takia. Uhkaus koskee kaupungin lainvalvojia, Dallasin poliisi kertoo tiedotteessa.

Vain kaksi päivää sitten 25-vuotias Yhdysvaltain armeijan veteraani avasi tulen mielenosoitusta turvaamassa olleita poliiseja kohti. Ampumisessa kuoli viisi poliisia ja seitsemän poliisia haavoittui.

Mielenosoitus järjestettiin Yhdysvaltain mustiin kohdistuvaa poliisiväkivaltaa vastaan. Aiemmin kaksi mustaa miestä kuoli poliisin luoteihin Louisianassa ja Minnesotassa.

Dallas on kiristänyt turvatoimiaan poliisisurmien takia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.