Dallas-luotsi täysin hämillään Miro Heiskasesta: "Epätodellista"

Dallas Starsin Miro Heiskanen viilettää jääkiekon NHL:ssä viiden ottelun pisteputkessa. Tuoreessa 5–3-voitossa Winnipeg Jetsiä vastaan nuori suomalaispuolustaja esitti jälleen säkenöiviä otteita.

Heiskanen asetti kiekollisella loistollaan ja vakaalla peli-ilmeellään Dallasin illalle voitokasta nuottia. 20-vuotias suomalainen nappasi lopulta syöttöpisteenkin, kun hän oli viimeisellä minuutilla alustamassa Tyler Seguinin tyhjään rysään iskemää 5–3-maalia.

Dallasin päävalmentaja Jim Montgomery ei säästellyt sanojaan suitsuttaessaan reilut 24 minuuttia tahkonnutta Heiskasta.

– En ajatellut, että hän voisi mennä uudelle tasolle, mutta hän teki sen jälleen. Se on epätodellista, Montgomery sanaili lehdistötilaisuudessa.

– Istuimme siellä ja olimme, että "vau". Me (valmentajat) teemme sitä, mitä tekin (mediassa), Dallas-luotsi viittasi reaktioihin.

– Tämä on melko hämmästyttävää, koska olemme näiden huippu-urheilijoiden kanssa tekemisissä kaiken aikaa, mutta hän on tasolla, jota ei näe kovin usein.

Heiskanen on viiden ottelun pisteputkensa aikana nakuttanut tehot 2+6=8. Hän on saanut viime aikoina säännöllisesti 23–28 minuuttia vastuuta ottelua kohden.

Lue myös:

    Uusimmat