Patrik Laine teki eriskummallisen maalin – "Pani sydämensä"

Dallas Starsin ja Winnipeg Jetsin välisessä jääkiekon NHL-ottelussa oli paikallaan esittää kysymys "mitä täällä tapahtuu", kun Patrik Laine teki maalin villillä tavalla. Dallas kairasi pisteet lopulta 5–3-voitolla.

Jetsiä edustava Laine käytti kroppaansa hyväksi ottelun kolmannessa erässä. Tucker Poolman antoi tulta ja kiekko oli suuntaamassa ohi maalin. Ei siinä kuitenkaan mitään: Laineen vartalo oli oikealla kohdalla, ja kiekko muutti suuntaa suomalaishyökkääjän rintakehästä maaliin. Winnipeg kavensi osumalla tilanteen 2–3:een.

– Laine pani sydämensä tähän maaliin. Aika kirjaimellisesti, Winnipegin peleistä twiittaava JetsNation kuvaili Twitterissä.

Luca Sbisa toi viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Jetsin tasoihin, mutta Jamie Benn vei välittömästi Dallasin jälleen johtoon. Tilanne lähti Laineen kiekonmenetyksestä omalla alueella.

Starsin Tyler Seguin iski ottelun päätöshäkin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla tyhjään maaliin Jason Dickinsonin ja suomalaispuolustaja Miro Heiskasen esityöstä.

Laine on nyt nakutellut kauden 21 pelissään tehopinnat 6+14=20. Heiskanen on putannut sesongin 23 taistoonsa saldon 6+11=17.

Lue myös:

    Uusimmat