Mainos

Currywursti

  • bratwurstia 2 kpl / ruokailija
  • Hapankaalihauduke:
  • 400 g hapankaalia
  • 1/2 vihreä omena
  • 1/2 sipuli
  • 1 dl valkoviiniä tai vettä
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 lehti salviaa tai 1/2 tl kuivattuna
  • Tumma currykastike bratwursteille:
  • 2 dl tummaa lihalientä tai vettä ja liemivalmistetta
  • reilusti currya
  • 1 rkl hunajaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • Hapankaali

Laita kattilaan hapankaali, neste ja mausteet. Lisää omena ja sipuli pieninä kuutioina. Hauduta 30-50 minuuttia hiljaisella tulella.

Tumma currykastike:

Yhdistä kastikeainekset kasariin, kuumenna ja suurusta ohrakkaalla tai maizenalla. Pariloi kaksi bratwurstia ruokailijaa kohti ja tarjoa tirisevän kuumana hapankaalin ja kastikkeen kanssa. Viimeistele annos salvian oksalla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.