Currywursti

  • bratwurstia 2 kpl / ruokailija
  • Hapankaalihauduke:
  • 400 g hapankaalia
  • 1/2 vihreä omena
  • 1/2 sipuli
  • 1 dl valkoviiniä tai vettä
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 lehti salviaa tai 1/2 tl kuivattuna
  • Tumma currykastike bratwursteille:
  • 2 dl tummaa lihalientä tai vettä ja liemivalmistetta
  • reilusti currya
  • 1 rkl hunajaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • Hapankaali

Laita kattilaan hapankaali, neste ja mausteet. Lisää omena ja sipuli pieninä kuutioina. Hauduta 30-50 minuuttia hiljaisella tulella.

Tumma currykastike:

Yhdistä kastikeainekset kasariin, kuumenna ja suurusta ohrakkaalla tai maizenalla. Pariloi kaksi bratwurstia ruokailijaa kohti ja tarjoa tirisevän kuumana hapankaalin ja kastikkeen kanssa. Viimeistele annos salvian oksalla.

Lue myös:

    Uusimmat