Mainos

Cristiano Ronaldon haivenista vedettiin äkkijyrkät johtopäätökset – onko tämäkin viesti Messille?

3:03

Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin välinen vertailu kiihtyy jalkapallon MM-kisojen edetessä ja se alkaa saada jo huvittavia piirteitä.

Ylälaidan videolla Ronaldon neljäs maali MM-kisoissa.

Kaksikon välinen paremmuusväittely on jatkunut jo vuosikausia. Kumpikaan ei ole pystynyt johdattamaan maataan maailmanmestaruuteen ja on jopa mahdollista, että molemmilla on meneillään viimeiset yritykset.

MM-kisojen vertailu alkoi siitä, kun Messi poseerasi kampanjassa vuohien kanssa. Amerikkalaisessa urheilukeskustelussa on syntynyt termi GOAT. Suomeksi se tarkoittaa vuohta, mutta se on myös lyhenne sanoista greatest of all time, kaikkien aikojen paras.

Kun Ronaldo iski pallon ensimmäisen kerran Espanjan verkkoon, hänen tuuletuksensa tulkittiin "vuohimaiseksi". Tämä puolestaan nähtiin viestinä Messille; kuin Ronaldo olisi sanonut, että hän on GOAT.

Eilisessä Marokko-ottelussa huomio kiinnittyi Ronaldon leukaan. Sieltä löytyy parranhaivenia, kuin orastava pukinparta.

Englanniksi termi on goatee, joten tämäkin nähtiin suorana viestinä Messille, ainakin sosiaalisessa mediassa.

Ronaldolta jopa kysyttiin pelin jälkeen hänen leukahaivenistaan. Hän sanoi, että parta on enemmänkin taikauskoa.

– Se on meidän vitsimme (Riccardo) Quaresman kanssa. Olimme saunassa Espanja-peliä edeltävänä iltana ja aloin ajaa partaani. Sanoin muille, että jättäisin leukaparran turnauksen loppuun saakka, jos tekisin maalin seuraavana päivänä. Ja se toi minulle onnea, Ronaldo sanoi goal.comin mukaan.

Ronaldo niittasi pallon Espanjan häkkiin kolmesti ja parran tuoma onni jatkui myös toisessa pelissä: Ronaldo johdatti maalillaan Portugalin 1-0-voittoon Marokosta.

Ronaldo on tehnyt MM-kisoissa neljä maalia, Messi on jäänyt yhdessä pelissään ilman osumia. Ronaldon kerätessä kehut Messi on saanut parjausta, koska ei onnistunut toimittamaan palloa rangaistuspilkulta Islannin maaliin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.