Cristal Snow'n rakastajaa esittänyt näyttelijä: Lähtisin mukaan uudestaan

Love is Blind -musiikkivideolla huomiota herättänyt näyttelijä Eino Heiskanen kehuu yhteistyötä Cristal Snown kanssa.

Näyttelijä Eino Heiskanen esiintyy Cristal Snown rakastajana Love is Blind -musiikkivideolla. Euroviisuehdokuudesta kisanneen Cristal Snown musiikkivideo valittiin Uuden Musiikin Kilpailussa yleisön suosikiksi.

Video sai myös kansainvälistä huomiota, kun euroviisubloggaaja HotEurovisionBoys nimellä kulkeva Twitter-käyttäjä on suitsuttanut komeaa näyttelijää musiikkivideon nähtyään.

– Kyllä silti ihan bussilla kuljen edelleen. Eikä myöskään kadulla näytetä tunnistettavan. Maskeeraajan, stailistin, puvustajan, kuvaajan ja värimäärittelijän osuus vaikuttaa varmasti siihen, etten edes näytä videolla juurikaan itseltäni, näyttelijä naureskelee MTV.fille.

Videon ilmestyessä Snow oli innoissaan nuoren näyttelijän saamasta huomiosta.

– Eino on niin hyvä videolla. Hän on todella hyvännäköinen kamerassa – luonnossakin toki! Snow hehkutti.

– Muutama kymmen Instagram-seuraaja on tullut lisää, mutta hyvin vähän tämä video on mitään muuttanut, rauhallinen Heiskanen toppuuttelee huvittuneena.

Love is Blind ei ollut keväällä teatteritaiteen maisteriksi valmistuvan Heiskasen ensimmäinen rooli musiikkivideolla. Aiemmin hän on ollut nuoren suomalaisen dj:n Jeremy Folderolin Little Sister -videolla, jossa hän näyttelee ilkeämielistä lastenkodin johtajaa.

Katso Folderolin video.

– Varmasti lähtisin Cristalin kanssa tekemään töitä uudestaan yhdessä. Tämä oli ammattimaisesti toteutettu yhden päivän tuotanto, jota oli tekemässä hyvä tiimi.

Hän julkaisi myös Instagramissa kuvan kuvauksista.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

28-vuotias mies on näyttelijä jo toisessa polvessa. Hän on ex-näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika.

– En koe että vanhemmilta tulisi painetta tai varjoa. Sitä täytyy rakentaa oma uransa omanlaisekseen.

Ennen kuin hän aloitti opintonsa Teatterikorkeakoulussa vuonna 2011, Heiskanen toimi muun muassa lentokentällä turvamiehenä. Ajatus näyttelijänurasta oli kypsynyt hiljalleen. Varmuuden vuoksi Heiskanen päätti hakea samana vuonna myös Kauppakorkeakouluun.

– Vanhempani olivat mielissään, kun pääsin opiskelemaan Teatterikorkeakouluun. Jos olisin päässyt johonkin toiseen kouluun, uskon, että he olisivat olleet mielissään siitäkin, Heiskanen pohtii.

– Kävin kauppiksen pääsykokeissa, mutta kirjat olivat lentäneet nurkkaan saman tien, kun olin kuullut päässeeni Teatterikorkeakouluun, hän nauraa.

Katso Cristal Snown Love is Blind -musiikkivideo.

Huippujengi MTV3-kanavalla 6.3. alkaen

Lue myös:

    Uusimmat