Mainos

CrimeFighter ja Pilot Inspektor - julkkislasten kummalliset nimet

Hollywoodissa on hyvin tärkeää erottua joukosta. Julkkisvanhemmat varmistavat jälkikasvunsa mieleenpainuvuuden vähintäänkin mielenkiintoisilla etunimillä.

Esimerkiksi Ramboa näytelleen Sylvester Stallonen poika on nimetty Sage Moonbloodiksi. Liekö isän mieltymys actionleffoihin etunimien taustalla? Taikuri Penn Jilletten tytär taistelee pahiksia vastaan pelkässä käyntikortissaan: pojan nimi kun on Moxie CrimeFighter.

Sir Bob Geldof sai jo edesmenneen vaimonsa kanssa tyttäret Fifi Trixibell, Peaches Honeyblossom ja Pixie. Samainen rouva sai lapsen myös muusikko Michael Hutchencen kanssa, eikä tulos ollut Väestörekisterikeskuksen kannalta yhtään helpompi: tyttären nimeksi annettiin Heavenly Hiraani Tiger Lily!

Naturellia menoa

Luonnosta ja muualtakin inspiraatiota on hakenut muun muassa musiikkikentän outo lintu Frank Zappa. Herran tyttäret tottelevat nimiä Moon Unit (kuvassa yllä), Dweezil ja Diva Muffin.

Gwyneth Paltrow on ristinyt lapsensa Appleksi ja Mosekseksi.

Muinaista teinisuosikkisarja Dawson's Creekiä kaunistanut Busy Philipps kastoi tyttärensä Birdeiksi; vieläkin taivaallisempaa nimeä kantaa laulaja Lil'Mon tytär God'iss Love Stone. Gwen Stefanin ja Gavin Rossdalen poika on Zuma Nesta Rock.

Lentokoneen tarkastaja

Lentokoneet lienevät lähellä näyttelijä Jason Leen (perheineen yllä) sydäntä: hän kun nimesi poikansa Pilot Inspektoriksi. Lee saattaa joutua hyvittelemään poikansa nimeämistä roolihahmonsa, Kovan onnen kundin, veroisesti.

Näyttelijätär Shannyn Sossamon kuitenkin osoittaa, että tekniikkapelko on turhaa: neidon poika kantaa ylpeästi nimeä Audio Science!

Paikanniminimityksiä ja soittimia

Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär (yllä) kastettiin itämaiselta kuulostavalla Shiloh -nimellä. Nicholas Cagen poikakin on kaukana jenkkinimistä: pikkuherran nimi on Kal-El Coppola. Erikoinen nimi on myös legendaarisen Teräsmiehen syntymänimi.

Kuuluisin "paikannimipoika" lienee Victoria ja David Beckhamin Brooklyn.

Myös näyttelijä Alec Baldwin ja vaimonsa Kim Basinger ovat turvautuneet nimityssessiossaan maanosaan, tarkemmin ottaen Irlantiin; pariskunnan silmäterä kantaa nimeä Ireland.

U2-laulaja Bono nimesi tyttärensä Memphis Eveksi. Ashlee Simpsonin ja Pete Wentzin Bronx Mowgli -pojan nimessä on sekä kaupunkifiilistä että sademetsän henkeä.

Myös toinen entinen Spice Girl Geri Halliwell nimesi tyttärensä erikoisemman kaavan mukaan: pikkuneito kantaa soinnukasta nimeä Bluebell Madonna.

Musiikkirintamalta kuuluu muitakin nimiä, sillä näyttelijä Rachel Griffithsin ja Andrew Taylorin poika tunnetaan nimellä Banjo; The Clashin nokkamies Joe Strummer vaihtoi musiikkityyliä ainakin etunimipolitiikassa ja risti jälkikasvunsa Jazz Dominoksi.

Kuvat: Getty Images, WireImage

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.