Mainos

CP-vammaisen tytön rohkea teko pelasti pikkuveljen hukkumiselta – "Ne kaksi sekuntia muuttivat kaiken"

2:17

Kanadan Nova Scotiassa todistettiin todellista sankariuutista, kun CP-vammainen Lexie-tyttö pelasti vuoden ikäisen velipoikansa hukkumiselta.

Lexien äiti Kelly Jackson sekä isoäiti Nancy Comeau-Drisdelle olivat valmistelemassa syntymäpäiväjuhlia tytölleen. Pyörätuolissa istunut Lexie oli samaan aikaan huoneessa Leeland-veljensä kanssa, joka yhtäkkiä avasi takapihan oven.

– Pelottavaa on se, että hän avasi oven ja sulki sen saman tien poistuessaan. Hän ei ollut tehny sitä ikinä ennemmin, kertoo äiti Kelly.

Pieni Leeland suunnisti nopeasti kohti takapihalla sijainnutta uima-allasta. Vahtia pitänyt Lexie huomasi tilanteen ja päästi suustaan hurjan kiljunnan.

– Hän huusi ja osoitti ovea. Samassa tajusin, että Leeland ei ole enää hänen kanssaan, selitti isoäiti Nancy.

Isoäiti suuntasi ulos ja ei nähnyt aluksi poikaa missään. Sitten hän huomasi Leelandin altaassa ja pelasti pojan vedestä viime hetkellä. Poika yski tilanteen jälkeen vettä pois keuhkoistaan ja hänet vietiin tarkastettavaksi sairaalaan.

Kaikki päättyi lopulta onnellisesti.

Äiti oli sanoinkuvaamattoman kiitollinen Lexien toiminnasta hengenvaarallisessa tilanteessa.

– Halasin häntä ja itkin. Kiitän häntä edelleen joka päivä, koska rehellisesti sanottuna ne kaksi sekuntia muuttivat kaiken.

Perhe päätti tapahtuman jälkeen lukita takapihan oven ja rakentaa turva-aidan uima-altaan ympärille. Lexie sai myöhemmin tunnustusta sankarillisesta teostaan muun muassa Halifaxin poliisilta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.