Mainos

Courtney Love: Tytärtäni pyydettiin Twilight -elokuviin

Courtney Loven mukaan hänen tyttärensä Frances Bean Cobainin rahavarat mahdollistaisivat huumeidenkäytön, jos tytär sortuisi päihteisiin. Nuori Cobain on kuitenkin kieltäytynyt kaikista julkisuuteen johtavista työtarjouksista.

Muusikko Kurt Cobainin entinen vaimo Courtney Love on huolissaan parin yhteisestä lapsesta, Frances Bean Cobainista. Loven mukaan 17-vuotiaalla Francesilla on aivan liikaa rahaa käytössään, kertoo Inquisitr.com.

– Hän elää kartanossa yksinään. 17-vuotias, joka saa 40 000 dollaria kuukaudessa, se on mielestäni järjetöntä. Se rahamäärä riittää tappamaan hänet: jos hän käyttäisi huumeita, hän olisi mennyttä 22 ikävuoteensa mennessä, Love toteaa.

Frances ei asu äitinsä kanssa, ja aiemmin hänellä on ollut oikeuden määräämä lähestymiskielto tätä varten. Loven mukaan kieltoa on nyt hellitetty, ja kaksikko saa nyt lähetellä valvottuja sähköposteja toisilleen.

Love myöntää, että Frances on liian järkevä sortuakseen päihteisiin. Nuori neito on myös tyrmännyt monet kuuluisuuteen johtavat työtarjoukset.

– Frances on niin kaunis, muttei halua olla kuuluisa. Hänelle tarjottiin Bellan osaa Twilight-saagassa, ja Tim Burton halusi hänet Liisa Ihmemaassa –elokuvaan. Frances haluaa mennä korkeakouluun. Hän tekee taitavia graafisia romaaneja. Frances selviää hienosti, kaikki menee hyvin, Love sanaili You –lehdessä.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.