Courteney Cox: En eroa Davidista!

Courteney Cox ja David Arquette ilmoittivat lokakuussa asumuserostaan. Cox sanoo, että ei halua ottaa avioeroa miehestään.

Näyttelijät Courteney Cox ja David Arquette saattavat elää erillään, mutta heidän avioliittonsa ei ole vielä ohi. Entinen Frendit-tähti Cox ilmoitti TV Weekille, että heidän 11-vuotisella avioliitollaan on edelleen toivoa.

– En tiedä mitä tapahtuu, mutta ei tämä tarkoita sitä, että olisimme hakemassa avioeroa. Tämä on asumusero ja se vaatii meiltä paljon rohkeutta. Mitä hyvänsä tapahtuu, se on meille paras vaihtoehto, Cox totesi.

Cox otti kantaa myös Arquetten lausuntoihin, joissa tämä muun muassa kertoi, että ei ole harrastanut seksiä vaimonsa kanssa neljään kuukauteen:

– David on sekopää. Hän on viihdyttäjä ja olen varma, että ihmiset, jotka kuulivat hänet radiossa, pitivät hänen tarinoistaan.

Lisäksi Cox halusi kiittää myös parasta ystäväänsä Jennifer Anistoa tämän tuesta.

– On erikoista, että monet läheisistäni ovat samassa tilanteessa kuin minä. Jennifer puolestaan on kokenut tämän kaiken ja tietää, mistä on kyse. Hän on ollut loistava, Cox hehkutti ystäväänsä.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebuzz.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja