Coulthard äimistyi Schumin anteeksipyynnöstä

David Coulthard hämmästyi kuultuaan maanantaina entisen kilpakumppaninsa Michael Schumacherin pyytäneen julkisesti anteeksi Rubens Barrichellolta Unkarin GP:n härskiä ajoaan.

- En ole varma, käskikö Mercedes Michael Schumacheria pyytämään anteeksi, vaikuttivatko aamun lehdet häneen (se olisi ensimmäinen kerta) vai muuttiko hän oikeasti mielensä suorituksestaan, Coulthard puntaroi Telegraph-lehden kolumnissaan.

- Ehkä vuoden 2010 Michael on tajunnut virheen toimintatavoissaan? Tällainen olisi ollut täysin hänen luonteensa vastaista hänen ensimmäisellä F1-urallaan, Coulthard jatkaa.

Sateisessa Belgian GP:ssä 1998 Schumacher ajoi Coulthardin perään, muttei koskaan pyytänyt sitä anteeksi skottikuskilta, vaan etsi hänet käsiinsä McLarenin varikolta ja syytti taponyrityksestä.

- Kun tapasimme jälkeenpäin neutraalissa tilanteessa, Bernie Ecclestonen varikkorakennuksen yhteydessä olleessa ruokateltassa, kieltäytyi Michael ottamasta mitään vastuuta Belgian tapahtumista. Minä kysyin häneltä, oliko hän omasta mielestään ollut koskaan väärässä siihenastisen elämänsä aikana? "Muistaakseni en", hän vastasi, Coulthard kertoo.

Coulthardin mielestä Schumacherin häikäilemättömyyttä siedettiin silloin, kun se kuului osana hänen voitokkaisiin suorituksiinsa, mutta nyt kun vauhti ei enää riitä voittoihin, eivät röyhkeät temputkaan mene enää läpi.

- Täytyy sanoa hänen puolestaan se, että tämänvuotisissa lehdistötilaisuuksissa hän on esiintynyt paljon aiempaa nöyremmin, kärsivällisemmin ja hymyilevämmin ja ollut avoin menestyksen puutteestaan. Hänellä ei luultavasti ole ollut paljon muuta vaihtoehtoa ottaen huomioon hänen radalla esittämänsä vireen, Coulthard arvioi.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat