Schumacher nöyrtyi anteeksipyyntöön!

Formula ykkösten seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher on pyytänyt tänään julkisesti anteeksi Unkarin GP:n ajoaan Rubens Barrichellolta.

Yleensä Schumacher ei ole ottanut virheitään omaan piikkiinsä edes vuosia myöhemmin, eikä hän tehnyt sitä sunnuntainakaan kisan jälkeen, mutta tänään hän myönsi ajaneensa liian rajusti tilanteessa, jossa oli vähällä työntää ohitusta suorittaneen Barrichellon päin reunamuuria.

Barrichello raivosi kisan jälkeen siitä, että Schumacher olisi saattanut ajoliikkeellään aiheuttaa kohtalokkaan onnettomuuden. Unkarin GP:n tuomaristo antoi Schumacherille seuraavaan kisaan Belgian GP:hen rangaistuksen, joka pudottaa lähtöruutua 10 pykälällä.

- Kun katsoin tapahtuman uudestaan, niin täytyy sanoa tuomareiden olleen oikeassa päätöksessään. Minun ajoliikkeeni Rubensia vastaan oli liian raju, Schumacher myönsi nettisivuillaan.

- Halusin tehdä hänelle vaikeaksi minun ohittamiseni. Minä osoitin myös selvästi hänelle, etten halunnut päästää häntä sisälinjan puolelle. En kuitenkaan halunnut asettaa häntä vaaratilanteeseen ajoliikkeelläni. Jos hänestä on tuntunut siltä, niin pyydän anteeksi. Se ei ollut aikomukseni, Schumacher jatkoi.

Barrichello puristaa Schumin ohi. Katso video maksutta Katsomo.fi:stä:

Lue myös:

    Uusimmat