Ralf Schumacher: Michael ei ole robotti

Ex-formulakuski Ralf Schumacher on asettunut puolustamaan Mercedes GP -tallissa kilpailevaa isoveljeään Michael Schumacheria Unkarin GP:ssä nousseen kohun jälkimainingeissa.

Schumacher esteli Unkarin GP:ssä vaarallisesti Williams-kuski Rubens Barrichellon ohitusyritystä. Kisatuomaristo lätkäisi Mersu-kuskille Belgian osakilpailuun kymmenen sijan lähtöruuturangaistuksen.

Nykyisin DTM-sarjassa kilpaileva Ralf Schumacher on katsonut aiheelliseksi ryhtyä puolustamaan kritiikkivyöryn kohteeksi joutunutta isoveljeään.

- Mielestäni on täysin sopimatonta kuvailla Michaelia tunteettomaksi robotiksi. Hän ei ole sellainen. Hän ymmärsi tekemänsä virheen ja pyysi sitä vilpittömästi anteeksi. Heidän pitäisi nyt uskoa häntä ja hyväksyä asia, kertoi Ralf Schumacher saksalaiselle Auto Bild -lehdelle.

Ralfin mukaan Unkarin tapahtumat kertovat siitä, että seitsenkertainen maailmanmestari ottaa työnsä edelleen hyvin vakavasti.

- Tällä on tietenkin paljon tekemistä Michaelin menneisyyden kanssa. Hän on kaikkien aikojen menestynein kuljettaja F1-sarjassa. Ihmiset ovat kriittisiä etenkin nyt, kun hänen paluunsa radoille ei ole sujunut kovinkaan hyvin. Michaelin liike radalla oli kova, mutta se kertoo siitä, miten vakavasti hän edelleenkin ottaa työnsä, muistutti Schumacher.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat