Conor McGregor sai kuulla nyrkkeilylegenda Mike Tysonin sanoista – UFC-tähti vastasi lataamalla hurjan lupauksen

Nyrkkeilylegenda Mike Tysonin mahdolliset paluuaikeet ovat puhuttaneet urheilumaailmaa viimeisen viikon aikana. Jenkki-iskijä on jakanut mielipiteitään myös muista nyrkkeilyyn liittyvistä aiheista.

Tyson puhui omassa Hotboxin’-podcastissaan myös Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin välisestä nyrkkeilyottelusta, joka nähtiin vuonna 2017. Tyson teki selväksi, että hän arvostaa valtavasti ensimmäistä kertaa nyrkkeilyammattilaisena otelleen McGregorin suoritusta. Ottelu päättyi Mayweatherin voittoon teknisellä tyrmäyksellä kymmenennessä erässä.

– Ensimmäinen ottelu ja kymmenen erää mestarin kanssa. Paras mestari noin 50 vuoteen. Siinä on ottelun voittaja! Siinä on voittaja. Tämän ottelun olisi pitänyt kestää yhden erän tai ehkä kaksi. Floydin olisi pitänyt voittaa helposti, mutta hänen täytyi hikoilla ja taistella. Hänen piti otella sellaista vastaan, joka antoi samalla mitalla takaisin, päätti Tyson hehkutuksensa.

Monet nyrkkeilyasiantuntijat olivat ottelun jälkeen sitä mieltä, että Mayweather löysäili ensimmäiset erät ja antoi irlantilaisen väsyttää itseään. Loppu oli sitten mestarin vakuuttavaa näytöstä. McGregor oli joka tapauksessa otettu Tysonin sanoista.

– Kiitos, Mike. Ja minun on kerrottava, että nyt kun tunnen Floydin tyyliin ja olen vanhan koulukunnan nyrkkeilykoutsin valmennuksessa, onnistun vääjäämättömässä uusintaottelussa ratkaisemaan tuon arvoituksen ja voittamaan Floydin. Annan oman henkeni pantiksi. Mahtavaa nähdä, että olet tullut takaisin, Iron Mike, kuittasi McGregor Twitterissä.

Katso twiitti alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja