Colin Farrell loukkaantuu yhä kovasta kritiikistä

Näyttelijä Colin Farrell suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Mies loukkaantuu edelleen saadessaan osakseen kovaa arvostelua.

Näyttelijä Colin Farrell loukkaantuu edelleen joutuessaan kovan arvostelun kohteeksi. Oliver Stonen ohjaamassa, kriitikoiden teilaamassa Alexander-elokuvassa näyttelevä tähti kertoo elokuvan saamista huonoista arvioista huolimatta yrittäneensä lukea elokuvasta niin monta arvostelua kuin mahdollista.

Kokemus ei ollut kovin mieltä ylentävä.

– Kun laittaa itsensä likoon ja tulee sitten täysin lytätyksi, se ei tunnu mukavalta. Totta kai sen ottaa henkilökohtaisesti, Farrell sanoo.

36-vuotias pitkän linjan näyttelijä kertoo suhtautuvansa työhönsä hyvin intohimoisesti. Farrell antaa kaikkensa myös sellaisille suuren budjetin räiskintäelokuville, jotka eivät vaadi paljoakaan näyttelemistä tai vuorosanojen opettelua.

– Työskentelen niin lujasti kun voin, saan siitä jotain irti. Jopa suuren budjetin kesäelokuva Total Recall, en olisi voinut tehdä sitä, ellen olisi pystynyt eläytymään siihen myös henkilökohtaisella tasolla, Farrell selittää Nuts-lehdessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat