Colin Farrell kehuu kaunista vastanäyttelijäänsä MTV.fille: Helppo työskennellä

MTV.fi tapasi viime viikolla Suomen ensi-iltansa saaneen Talvinen tarina -elokuvan tähdet Lontoossa.

Akiva Goldsmanin uutuuselokuvassa Talvinen tarina näyttelijä Colin Farrell esittää irlantilaismurtovarasta Peter Lakea, joka yrittää pelastaa kanssanäyttelijänsä Jessica Brown Findlayn roolihahmon Beverlyn gangsteria esittävän Russell Crowen kynsistä. MTV.fi tapasi elokuvan tähdet Lontoossa.

Elokuva sijoittuu New Yorkin yli sadan vuoden takaisiin maisemiin, ja siinä nähdään maagisina elementteinä muun muassa lentävä hevonen ja demoneita ganstereiden vaatteissa.

Keskiössä nähdään kuitenkin herkkä ja surullinenkin rakkaustarina, jossa kuolemaisillaan oleva Beverly rakastuu ensisilmäyksellä Peteriin. Farrellin mukaan näyttelemisessä oli erittäin tärkeää, että parin välillä vallitsi oikeanlainen kemia ja läheisyys.

– Käsikirjoituksessa oli jo sitä tiettyä oikeanlaista kemiaa, kaikki lähti siitä. Lisäksi Jessican kanssa oli todella helppo tehdä töitä alusta asti, Farrell kehui.

– Samoin hänen kanssaan, Jessica myötäili.

– Meillä oli todella hauskaa, Colin lisäsi.

Farrell muisteli haastattelussa myös tappelukohtauksiaan Crowen kanssa.

– Tappeleminen on hauskaa, varsinkin kun tietää, että kukaan ei oikeasti loukkaannu. Russell on hyvä tappelija ja vahva, hän hallitsee tappelukuvaukset, Farrell selittää.

– Toivon, että minulla olisi ollut enemmän kohtauksia hänen kanssaan, enemmän dialogia. Nyt oli vain kahden alfa-uroksen tappeluita, hän jatkaa.

– Minun tappelukohtaukseni leikattiin pois elokuvasta, Findlay puolestaan päivitteli.

Miten Farrell ja Findlay pitivät elokuvan haastavimpana kohtauksena? Entä millaista lisäjännitystä he kertovat erikoistehosteiden käytöstä? Katso koko tähtien haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat